Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Bolu’da acı haber! kafasına sıkarak intihar etti

Bolu’da acı haber! kafasına sıkarak intihar etti
BOLU'da, Oğuzhan Özmen(26) oturduğu apartmanın boşluğunda başına dayadığı silahı ateşleyerek intihar ederken, ardında 3 zarfın içerisinde not bıra


Murat KÜÇÜK/BOLU,(DHA)-ktı.

Olay, saat 17.30 sıralarında Tabaklar Mahallesi Uygur Sokak'ta meydana geldi. Apartmanda bir dairede oturan Oğuzhan Özmen, apartman boşluğunda iddiaya göre başına tabanca ile ateş açarak intihar etti. Silah sesini duyan komşular, apartman boşluğunda Oğuzhan Özmen'in cansız bedenini buldu. Durum, polise haber verildi. Olay yerine gelen 112 Acil ekipleri yaptıkları incelemede Oğuzhan Özmen'in yaşamını yitirdiğini belirledi. Polis olay yerinde incelemelerde bulundu. Yapılan incelemede 3 adet kapalı zarfa koyulmuş halde not bulundu. Notların konulduğu zarfların Cumhuriyet Savcısının incelemesiyle açılacağı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ARKADAŞININ BAŞINA BİR ŞEY GELDİ SANDI

Öte yandan olay yerine gelen bir genç kız, polisleri ve ambulansı görünce apartmanda oturan arkadaşının başına bir şey geldiğini sanarak panik yaşadı. Genç kız, arkadaşını karşısında görünce ona sarılarak, 'Sana bir şey oldu sandım, çok korktum' dedi.
Etiketler: