Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLU VE SEBEN BELEDİYELERİ İŞBİRLİĞİNDE, SEBEN’İN YOLLARI YENİLENDİ

BOLU VE SEBEN BELEDİYELERİ İŞBİRLİĞİNDE, SEBEN’İN YOLLARI YENİLENDİ
Seben İlçesinde yaklaşık 2 bin 500 metre uzunluğundaki yolun sıcak asfaltını Bolu Belediyesi yaptı. Çalışmaları bizzat yerinde inceleyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Hizmetin partisi, siyaseti olmaz. Biz tüm ilçelerimizi kendi mahallemiz gibi görüyoruz. Hem Bolu’da yaşayan Sebenlilere, hem Bolumuza, hem de Sebenimize hayırlı olsun inşallah.” dedi.

Bolu’nun ilçelerine de hizmet götüren Bolu Belediyesi ile Seben Belediyesi ile imzalanan iş birliği protokolü kapsamında hafta sonu ilçe merkezinde asfalt serimi yapıldı.

Bolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Asfalt ekipleri, ilçedeki Dumlupınar Caddesi, Atatürk Caddesi, Abdi İpekçi Caddesi ve Yeni Cami Sakak’ta toplamda yaklaşık 2 bin 500 metre sıcak asfalt serimi yaparak, ilçe ulaşım ağının yenilenmesine katkı sundu.

BAŞKAN ÖZCAN ÇALIŞMALARI BİZZAT YERİNDE İNCELEDİ

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da Pazar günü Seben’e giderek, çalışmaları yerinde inceledi. Atılan asfaltı denetleyen ve çalışmalar hakkında bilgiler alan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, burada yaptığı açıklamada, Seben Belediyesi’ne verdiği sözü yerine getirdiklerini söyledi.

“YAKLAŞIK 2 BİN TON ASFALT KULLANILDI”

İlçede yapılan asfalt çalışmalarına ilişkin bilgiler veren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “2 bin 250 metre uzunluğunda yani yaklaşık 2 buçuk kilometre uzunluğunda ortalama 7 metreden hesaplarsak 15 bin metrekarelik alanda asfalt kaplama yapıldı. Burada yaklaşık 2 bin tona yakın asfalt kullanıldı. 2 bin ton asfalt demek 70 tane kamyonun buraya gelmesi demek. Burada arkadaşlarımız çalışmalarını Seben Beledeyesi’nde görevli arkadaşlarımızla birlikte planlı programlı şekilde ayarladılar.  Ben de bugün incelemeye geldim. Asfaltımızın Seben ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Uzun süre sorunsuz olarak Seben Belediyesi tarafından kullanılacağına inanıyorum.” dedi.

“HİZMETİN PARTİSİ, SİYASETİ OLMAZ”

Bolu’yu şehir merkezi ve ilçeleriyle bir gördüklerini kaydeden Özcan, “Her zaman söylüyoruz bizim için o ilçe bu ilçe hiçbir farkı yok. Yani Seben’in Kıbrısçık’tan, Mudurnu’nun Göynük’ten, Gerede’nin Yeniçağa’dan, Mengen’in Dörtdivan’dan hiçbir farkı yok. Biz hiçbir zaman olaya siyasi bakmıyoruz. Seben’deki insanlar Ak Partili bir Başkan’ı seçmiş olabilir.  O vatandaşlarımızın tercihi. Hizmetin partisi, siyaseti olmaz. Biz tüm ilçelerimizi kendi mahallemiz gibi görüyoruz. Zaten Bolu’da da Seben’de yaşayan vatandaşlarımızın 2-3 katı var. Hem Bolu’da yaşayan Sebenlilere, hem Bolumuza, hem de Sebenimize hayırlı olsun inşallah.” diye konuştu.

ÖZCAN’DAN BAŞKAN VE PERSONELLERE TEŞEKKÜR

Başkan Özcan son olarak Seben Belediye Başkanı ve emeği geçen personellere de teşekkür ederek, “Emeği geçen tüm personellerimize şükranlarımı sunuyorum.  Böyle bir iş birliği protokolü imzaladığı için, Seben’e hizmet götürdüğü için de Seben Belediye Başkanımıza Sebenliler adına Bolular adına şükranlarımızı sunuyorum. Seben Belediyesi personeline de yakın işbirlikleri için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Etiketler: bolu haberler