Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLU VALİSİ ERKAN KILIÇ YENİÇAĞA İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ

BOLU VALİSİ ERKAN KILIÇ YENİÇAĞA İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ
Bolu Valisi Erkan Kılıç, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Yeniçağa ilçesine ziyarette bulundu.

Yeniçağa İlçesine gerçekleştirdiği ziyaretlerinde Yeniçağa Kaymakamı Nurhalil Özçelik ve İlçe Kurum Amirleri tarafından karşılanan Vali Kılıç, muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla bir araya gelerek vatandaşlarımızın köy ve mahalleleriyle ilgili ihtiyaç ve taleplerini dinledi.

İlçenin ve vatandaşların ihtiyaçlarıyla yakından ilgileneceğini belirten Vali Erkan Kılıç," Muhtarlarımız; vatandaşlarımız ve kamu arasında köprü vazifesi gören çok önemli bir görev ifâ ediyorlar. Bizler de muhtarlarımız ile işbirliği içerisinde en ücra köyümüze kadar vatandaşlarımıza hizmet sağlamak için devletimizin tüm imkanlarını seferber edeceğiz" dedi.

Samimi anların yaşandığı ziyarette muhtarlar ve vatandaşlar Vali Kılıç’a ziyaretleri nedeniyle memnuniyetlerini ifade ederek teşekkür ettiler.

KAYMAKAM ÖZÇELİK’TEN İLÇE HAKKINDA BİLGİ ALDI

Programın akabinde Vali Kılıç, Yeniçağa Kaymakamlığı ve Yeniçağa Belediye Başkanlığı'nı ziyaret ederek Yeniçağa Kaymakamı Nurhalil Özçelik ile Belediye Başkanı Recai Çağlar'dan İlçede yürütülen ve planlanan çalışmalarla ilgili bilgiler aldı, İlçe ihtiyaçlarının karşılanması için istişarelerde bulundu.

Yeniçağa İlçesinde vatandaşlarımızın kamu hizmetlerinden en üst seviyede faydalanması için çalışan Kaymakam Nurhalil Özçelik ve Belediye Başkanı Recai Çağlar’a çalışmalarında başarılar diledi.

KILIÇ, ŞEHİT AİLESİ ZİYARETLERİ YAPTI

Vali Erkan Kılıç, Yeniçağa ziyaretinde şehit Seyit Ali Özkaya’nın babası Hasan Özkaya ve annesi Gülizar Özkaya ile Kahraman Gazi Veli Özdemir ve ailesini hanelerinde ziyaret etti.

Vali Kılıç” Şehâdet aşkı ve gaza ruhuyla kadim vatanımızda bayrağımız inmesin, ezanımız dinmesin diyerek canlarını feda eden âziz şehitlerimizi rahmetle ve şükranla yâd ediyor, hayatta olan gazilerimize sağlıklı ömürler diliyor, ahirete irtihal eden gazilerimize de Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Etiketler: bolu haberler