Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLU VALİSİ ERKAN KILIÇ, VATANDAŞLARLA BULUŞTU

BOLU VALİSİ ERKAN KILIÇ, VATANDAŞLARLA BULUŞTU
Bolu'nun Yaşam Kent Mahallesi'nde gerçekleşen buluşmada vatandaşların istek, talep ve önerilerini dinleyen Vali Kılıç, belirtilen ihtiyaçların yakından takipçisi olacağını ve imkânlar ölçüsünde karşılanacağını belirtti.

Buluşmaya Yaşam Kent Mahallesi Muhtarı Mehmet Özdem ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Vatandaşlara hitap eden Bolu Valisi Erkan Kılıç, “Bolu; turizm, sanayi, tarım başta olmak üzere her alanda gelişmeye devam eden ve yüksek potansiyele sahip cennet gibi bir ilimiz. Bizler de bu noktada Bolumuz için elimizden geleni yapmak için gayret etmekteyiz. İnşallah hep birlikte Devlet-Millet el ele anlayışıyla huzur ve güven ortamında, birlik ve beraberlik içerisinde ilimizi daha da geliştireceğiz, güzelleştireceğiz. Vatandaşlarımızın taleplerini yerinde almak, sohbet etmek bizim için son derece önemli.  Bizler, vatandaşlarımıza hizmet için bu makamlara geldik, sizler varsanız bizler buradayız dolayısıyla elimizde olan tüm imkânları vatandaşlarımızın lehine kullanmak asli vazifemizdir. Bolulu vatandaşlarımızın da gelişime açık, medeni ve duyarlı bir yaklaşıma sahip olduğunu görmek bizleri memnun ediyor, hepinize teşekkürlerimi sunuyor, sağlık ve afiyetler diliyorum” dedi.

Vatandaşlar sorunlarının dinlenmesinden ve ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek Vali Erkan Kılıç’a teşekkür ettiler.

Etiketler: bolu haberler