Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLU ÜLKÜ OCAKLARI, BAŞKAN YILDIRIM'I AĞIRLADI

BOLU ÜLKÜ OCAKLARI, BAŞKAN YILDIRIM'I AĞIRLADI
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanlığı’nda düzenlenen iftar programına katıldı.


Ramazan boyunca her akşam iftar ve sahur programı düzenleyen Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanlığı’nın son misafirleri Ankara’dandı. Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım ve Genel Başkan Yardımcısı İlhan durak, il başkanlığında düzenlenen iftar programına katıldı.

Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı Cihan Özkalem ve MHP İl Başkan Vekili Mehmet Başaran’ında hazır bulunduğu iftar programında Genel Başkan Yıldırım, Ocak yönetimiyle tek tek sohbet etti.

İftar sonrası kısa bir değerlendirmede bulunan Yıldırım, “Ocaklarımız Türkiye'nin dört bir yanında önemli çalışmalarına devam ettiriyor. Türkiye'nin değil, Dünyanın en büyük gençlik teşkilatı olarak bu çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Son olarak Dijital Birlik söylemi ile Blokzinciri Akademisi’nde eğitimlere başladık” dedi.

Terörle mücadeleye de değinen Yıldırım, “Artık PKK’nın ve diğer terör örgütlerinin beli bükülmüş durumda. Nerede bir terörist varsa sınır içinde sınır dışında güvenlik güçlerimiz tarafından imha ediliyor. Çok şükür ki, karakollarımız basılmıyor, sokaklarımızda canlı bombalar patlamıyor, sokak eylemleri meydana gelmiyor. Hamdolsun ki, içeride ve dışarıda ne kadar terörist varsa güvenlik güçlerimiz tarafından imha ediliyor. Hamdolsun ki, terörle mücadelede Cumhuriyet tarihinin en önemli sürecini yaşarken, dış politikada da en güçlü dönemimizi yaşıyoruz. Terörle mücadelemizde şehit olan tüm güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.
Etiketler: bolu haberler