Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLU ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ESNAF ODASI'NDA GENEL KURUL HEYECANI

BOLU ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ESNAF ODASI'NDA GENEL KURUL HEYECANI
Bolu Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Orhan Fırat, 4 yıldır Bolu Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkanlığını yürüttüğünü belirterek tekrar adaylığını açıkladı. Fırat; “Bolu halkına en iyi en kaliteli hizmeti verdik. Üyelerimizi mağdur etmemek için büyük çaba sarf ettik. ‘Destek sizden hizmet bizden’ sloganımız ile bu onurlu göreve tekrar talibiz ve kapımız her daim üyelerimize açıktır” dedi.

HABER: ASLI AKIŞ

Bolu Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası yeni başkanını seçmek için sandığa gidecek. 29 Ocak Cumartesi gerçekleştirilecek 42. Olağan genel kurulu öncesinde yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Bolu Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Orhan Fırat, 4 yıldır oda olarak yapılan faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

“ÜYELERİMİZİ MAĞDUR ETMEMEK İÇİN BÜYÜK ÇABA SARF ETTİK”

Üyelerini mağdur etmeden çalışmalarına devam ettiklerinin altını çizen Orhan Fırat;  “Yaklaşık 4 yılda bir yapılan odamızın olağan genel kurulu 29 Ocak 2022 tarihinde Necip Fazıl Kültür merkezinde yapılacaktır. Siz değerli odamız üyelerinin teveccühü ile 4 yıl önce bizlere güvenerek bizlere inanarak bu onurlu görevin başına getirmiştiniz. Ben ve çalışma arkadaşlarım geçen 4 yıllık zor süreçte odamıza kayıtlı bulunan ticari taksiler, nakliyeci esnaflarımız ve yolcu taşımacılığı faaliyetinde bulunan üyelerimiz başta olmak üzere yönetim ve denetim kurulu olarak birçok çalışma yaptık ve bu yapılan çalışmalarda üyelerimizin hak ve menfaatlerinin korunması, mağduriyetlerinin giderilmesi, çalışma şartlarının iyileştirilmesi hususlarında elimizden gelenin en iyisini ilgili merciiler, kamu kuruluşları, üst kuruluşlar belediyemiz nezdinde büyük bir çaba sarf ederek gösterdik.” şeklinde konuştu. 

“PANDEMİ DÖNEMİNDE TÜM ZORLUKLARA RAĞMEN YILMADIK”

Fırat, son 2 yılı aşkındır devam eden covid19 pandemi sürecinde birçok esnafın zor günler yaşadığına dikkat çekerek; “Yolcu taşımacılığı faaliyetlerimizi tüm zorluklara rağmen yılmadık. Covid tedbirleri çerçevesinde taşımacılık faaliyetlerimiz sürdürmeyi başardık.  Ticari taksilerimizle geçen 4 yılda büyük özveri göstererek birçok toplantı yaptık. Pandemi sürecinde günün şartlarına göre çalışmalarını sağladık, araçlarımıza maske mesafe araç içi dezenfektan uygulamalarını zorunlu tutmak suretiyle Bolu Belediyemiz ile ortak çalışma yaparak defalarca ticari taksilerimiz ilaçlanmıştır. Artan akaryakıt fiyatları sonrası taksimetre ücret zammını bağlı bulunduğumuz üst kuruluşlardan günün ekonomik şartlarına göre talep ettik ve taksici üyelerimizi hiç mağdur etmedik ve halende çalışmalarımız devam etmektedir.” dedi.

“BOLU HALKINA DA EN İYİ EN KALİTELİ HİZMETİ VERDİK”

Yolcu taşımacılığı faaliyetinde bulunan minibüs ve otobüs sahibi esnafların - her daim yanlarında olduklarını da dile getiren Orhan Fırat;  “Bolu belediyemizin ilgili birimleri ile ortak istişare yaparak belediye başkanımız Sn. Tanju Özcan’ında büyük desteği ile otobüsçü esnaflarımız için yolcu taşıma ücretleri, katkı paylarının kaldırılması, vs. birçok iyileştirmeler ve yenilikleri getirdik esnaflarımızın daha kazançlı durumda çalışmasını sağladık. Fiyat tespit komisyonlarımız gerek milli eğitim gerekse belediye nezdinde yapılan çalışmalarla ile servis araçlarının taşıma ücretlerini de günümüzün ekonomik şartlarına göre tespit ettik, pandemi sürecinde de yolcu taşımacılığı yapan esnaflarımızı artan giderler karşısında ezdirmedik, Bolu halkına da en iyi en kaliteli hizmeti verdik.” İfadelerini kullandı.

“YAPACAKLARIMIZ DAHA BİTMEDİ”

Esnafların gelir seviyelerini en üst düzeye çıkarmak için yeniden aday olduğunu vurgulayan Fırat; “Değerli üyelerimiz, yapacaklarımız daha bitmedi, geçen 4 yılımızda sizlere ve bolu halkına en kaliteli hizmeti, şeffaf yönetimi, ortak akıl ile yönetim anlamında hep istişare ile sıkıntılarımızı en aza indirdik, büyük çaba gösterdik. Şimdi yeniden kaldığımız yerden devam etmek için üyelerimizin bizlere verdiği güç ile yarım kalan işlerimizin devamı için üyelerimizin kaliteli hizmet, huzur ve refahları için, çoluğunun çocuğunun nafakası sağlayabilmesi için, projelerimizi gerçekleştirmek, esnaflarımızın gelir seviyelerinin en üst düzeye çıkarmak için yeniden güçlü bir yönetim ve denetim kurulumuz ile 29 Ocak 2022’de yapılacak kongrede yeniden aday oldum.

“DESTEK SİZDEN HİZMET BİZDEN”

Tecrübe ve deneyimimiz ile bundan önce olduğu gibi Bolu valiliğimiz, belediyemiz, sivil toplum örgütlerimiz, odalar birliğimiz, diğer meslek odalarımız, şoförler federasyonumuz başta olmak üzere devletimizin tüm kurumları ile başarılı çalışmalarımız devam edecek olup, sizlerden aldığımız güç ile de aşamayacağımız sorun ve sıkıntının olmayacağını belirtmek isterim. “Destek sizden hizmet bizden” sloganımız ile bu onurlu göreve tekrar talibiz ve kapımız her daim üyelerimize acıktır.” dedi.

“GENEL KURULUMUZ HAYIRLARA VESİLE OLSUN”

Orhan Fırat, genel kurulun hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak davette bulundu. Fırat;  “29 Ocak 2022 Cumartesi günü yapacağımızı olağan genel kurulumuzun Bolu halkına, odamız üyelerine, esnaflarımıza hayırlı olmasını diler, kaybedenin olmayacağı, kazananın daima esnaflarımızın olacağı içinde bulunduğumuz pandemi sürecinde gerçekleşecek olan genel kurulumuzda tüm üyelerimizi bu genel kurulumuza maske, mesafe kurallarına uyarak genel kurulumuza beklediğimiz belirterek genel kurulumuzun hayırlara vesile olmasını cenabı Allahtan niyaz eder saygılar sunarım” şeklinde konuştu.
Etiketler: bolu haberler