Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLU SMMMO’DA ‘GÜNCEL VERGİ VE MUHASEBE UYGULAMALARI’ ANLATILDI

BOLU SMMMO’DA ‘GÜNCEL VERGİ VE MUHASEBE UYGULAMALARI’ ANLATILDI
Bolu Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası tarafından, “Güncel Vergi Uygulamaları” konulu eğitim semineri düzenlendi. Eğitimde, 7194 sayılı yasa ile G.V. K ve VUK’da yapılan düzenlemeler, Konaklama Vergisi, Turizm payı beyanı, tüm yönleriyle binek otomobillerde vergi uygulamaları, gelir vergisi beyanında özellikli hususlar anlatıldı.

Haber: Aslı Akış

Bolu Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası tarafından düzenlenen eğitime Bolu Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Yüksel Ceylan, TÜRMOB Eğitmeni Emre Eren Göktürk, mali müşavirler, oda üyeleri ve muhasebeciler katıldı.

Bolu Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odasında, TÜRMOB Eğitmeni Emre Eren Göktürk tarafından Muhtasar ve SGK Birleşmesi Güncel Vergi ve Muhasebe Uygulamaları ile ilgili eğitim gerçekleştirildi.

“EMEĞİMİZ ÜLKEMİZE DEĞER”

Eğitim öncesinde açılış konuşması yapan, Bolu Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Yüksel Ceylan,  muhasebeciler haftasını kutlayarak sözlerine başladı. Ceylan; “Kanunumuz çıkalı 31 yıl, odamız kurulalı 30 yıl oldu. 30 yıldır onurla gururla ülkemize ve mesleğimize hizmet etmekteyiz. Bunun onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Emeğimiz; iş yaşamıma değer, emeğimiz; toprağında üretene değer, emeğimiz; kadın erkek genç yaşlı omuz omuza değer, emeğimiz; her yeni güne değer, emeğimiz; ileri teknolojiye değer, emeğimiz; masasında tezgâhında ter dökene değer, emeğimiz; ülkemize değer. Mesleğimiz ile ülke ekonomisine katkıda bulunup iş yaşamına değer katıyoruz. Muhasebe haftamız kutlu olsun.

Muhasebe haftası nedeniyle TÜRMOB Eğitmeni Emre Eren Göktürk’ün katılımıyla muhtasar SSK birleşmesini ayrıca tüm yönleriyle binek otomobillerde vergi uygulamaları, konaklama vergisi, turizm payı beyannamesi,  7194 sayılı yasa kapsamında yer alan diğer düzenlemeler, geri kazanım katılım payı beyannameleri ve gelir vergisi beyanında özellikli hususlar konularını anlatacak” şeklinde konuştu.

EMRE EREN GÖKTÜRK ÜYELERİ BİLGİLENDİRDİ

Bolu Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Yüksel Ceylan’ın ardından kürsüye gelen TÜRMOB Eğitmeni Emre Eren Göktürk, Bolu’ya ilk kez geldiğini söyleyerek sözlerine başladı. Göktürk, Güncel Vergi ve Muhasebe uygulamaları ile bilgiler sunarak; tüm yönleriyle binek otomobillerde vergi uygulamaları, konaklama vergisi, turizm payı beyanı, 7194 sayılı yasa kapsamında yapılan düzenlemeler, geri kazanım katılım payı ile gelir vergisi beyanında özellikli hususlar konularını anlatarak oda üyelerini bilgilendirdi.