Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“BOLU SİZLERLE GURUR DUYUYOR”

“BOLU SİZLERLE GURUR DUYUYOR”
Türkiye Ampute Mili Futbol Takımı’nın Meksika’da düzenlenen 2018 Ampute Futbol Dünya Kupası'nda dünya ikincisi olması üzerine, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz bir mesaj yayınlayarak takımı kutladı.

Ampute Millileri bir kez daha Bolu’da ağırlamak istediklerini belirten Başkan Yılmaz “Avrupa Şampiyonu Millilerimizin başarısı kıtaları aştı. Dünya Kupası’na ‘Tabiatın Kalbi’nde hazırlanan takımımız, artık Bolu’nun çocukları oldu, bizim evlatlarımız oldu. Dünya ikinciliği gibi büyük bir başarıya imza atarak göğsümüzü kabarttılar. Bolu onlarla gurur duyuyor, Türkiye gurur duyuyor” dedi.

“BOLU ONLARLA GURUR DUYUYOR, TÜRKİYE GURUR DUYUYOR”

Türkiye Ampute Mili Futbol Takımı’nın Meksika’da düzenlenen 2018 Ampute Futbol Dünya Kupası’nda dünya ikincisi olması üzerine, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz bir mesaj yayınlayarak takımı kutladı. Ampute Millileri bir kez daha Bolu’da ağırlamak istediklerini belirten Başkan Yılmaz “Avrupa Şampiyonu Millilerimizin başarısı kıtaları aştı. Dünya Kupası’na ‘Tabiatın Kalbi’nde hazırlanan takımımız, artık Bolu’nun çocukları oldu, bizim evlatlarımız oldu. Dünya ikinciliği gibi büyük bir başarıya imza atarak göğsümüzü kabarttılar.” dedi.

Başkan Yılmaz’ın mesajı şöyle:

“Meksika’nın San Juan de los Lagos kentinde Angola ile karşılaşarak dünya ikinciliği kupasını ülkemize getiren Türkiye Ampute Milli Futbol Takımımızın bu büyük başarısını gönülden tebrik ediyorum. Ampute Millilerimiz bu zorlu mücadeleye ‘Tabiatın Kalbi’nde, spor kenti Bolumuzda yaptıkları kamplarla hazırlandılar. Kamplar sırasında bütün oyuncularımız ülkemize gurur yaşatmak için büyük özveri ve motivasyonla çalıştı, ter döktü. Hedefledikleri şampiyonluk azmiyle tüm Bolululardan takdir topladılar. Türkiye’nin evlatları, bizim çocuklarımız oldular.

Dünya Kupası boyunca her karşılaşmalarında kalplerimiz onlarla birlikte attı. Onlarla sevindik, onlarla heyecanlandık. Kenya, Liberya, ABD, İrlanda, Rusya ve ev sahibi Meksika’yı mağlup ederek alın terleriyle Angola’nın karşısında yer alan çocuklarımız, Avrupa Şampiyonluğu’nun ardından yeni bir başarı payesini daha ülkemize getirdiler. Gösterdikleri kıyasıya mücadeleyle dünya ikinciliği mutluluğunu Türkiye’ye yaşatan, Bolumuza yaşatan şampiyonlarımızı kutluyorum. Kıtalar ötesinde ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandıran evlatlarımızı bir kez daha ‘Tabiatın Kalbi’nde ağırlamaktan Bolulular olarak büyük mutluluk duyacağız. Ampute Millilerimizin her birini, gösterdikleri başarıdan ötürü gönülden tebrik ediyor; alınlarından öpüyorum.

Bolu sizlerle gurur duyuyor, Türkiye sizlerle gurur duyuyor!”