Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLU ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ DERNEĞİNDEN VALİ ÜMİT’E ZİYARET

BOLU ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ DERNEĞİNDEN VALİ ÜMİT’E ZİYARET
Bolu Şehit ve Gazi Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri Bolu Valisi Ahmet Ümit’i ziyaret etti.

Yaklaşık bir ay önce yapılan seçimle göreve gelen Bolu Şehit ve Gazi Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Muhittin Özel ile yeni yönetim kurulu üyeleri, Vali Ahmet Ümit’i makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Dernek Başkanı Muhittin Özel, yeni yönetimini tanıtırken, yapmayı planladıkları çalışmaları ve yardımcı olmasını istedikleri konuları Bolu Valisi Ahmet Ümit’e ilettiler.

Vali Ahmet Ümit’i, ziyaret için misafirlerine teşekkür ederken, yeni yönetimin de hayırlı olması temennisinde bulundu.

Vali Ahmet Ümit, vatan için canlarını feda eden şehitler ve vatanı savunurken yaralanan Gazilerimizin ve ailelerinin değerli olduğunu ifade ederek, devlet olarak her zaman şehit ve gazi ailelerinin yanlarında olduklarını söyledi. 

“Aziz Şehitlerimizin bizlere emanetleri olan ailelerine ve Gazilerimize sahip çıkmak herkesin bir vefa borcudur” diyerek sözlerine başlayan Vali Ahmet Ümit, “Şehitlik ve Gaziliğin bizim inanışımızda çok önemli bir yeri vardır. Bu değerleri çok iyi bildiğimiz için çok şükür güçlü bir ülkeyiz ve böyle olmaya da devam edeceğiz. Ülkemizin bağımsızlığı, milletimizin huzur ve güvenliği için canlarını seve seve feda eden şehitlerimizin, bu uğurda Gazi olan kahramanlarımızın hakkını ödemek asla mümkün olamaz. Ülkemiz, Şehitlerimizin ve Gazilerimizin ölçülemez fedakârlıkları sayesinde muasır medeniyet yolunda hızla ilerlemektedir ve ilerlemeye devam edecektir” dedi.