Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLU SAĞLIK EKİBİ “KARŞILAŞMALAR” OYUNUNU SAHNELEDİ

BOLU SAĞLIK EKİBİ “KARŞILAŞMALAR” OYUNUNU SAHNELEDİ
Bolu İl Sağlık Müdürlüğü koordinatörlüğünde sağlık çalışanlarından oluşan “Bolu Sağlık Tiyatro Grubu” tarafından “Karşılaşmalar” adlı tek perdelik oyun başarıyla sahnelendi.


Bolu İl Sağlık Müdürlüğü koordinatörlüğünde, yönetmenliğini Bolu Bölge Tiyatro ve Tiyatral Kafe Yönetmeni Onur Yamak’ın yaptığı, sağlık çalışanlarından oluşan Bolu Sağlık Tiyatro Grubu“ Karşılaşmalar” adlı tek perdelik oyunu, Bolu İl Kültür ve Turizm Gösteri Salonunda sahnelendi.

“ÇOK GÜZEL SAĞLIK MESAJLARI DA VERDİK”

Oyun sonrası konuşma yapan Bolu İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Emin Demirkol; “Bolu İl Sağlık Müdürlüğü çatısı altında hizmet veren hem il sağlık müdürlüğü hem de hastanelerimizdeki çok kıymetli arkadaşlarımın muhteşem performansını izledik. Hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum. Bolu İl Sağlık Müdürlüğü olarak sanat yolu ile sağlıkla ilgili mesajlar verelim istedik. Hem eğlendik, hem mesajlarımızı verdik. Sanatla bilgi vermeyi, aydınlatmayı buluşturduğumuz müddetçe çok daha başarılı olacağımıza inanıyorum. Buraya gelen bütün konuklarımıza oyunu destekledikleri için, yönetmenimiz Onur Yamak’a ve oyun yazarı Esra Acar’a emekleri için ayrıca çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Bolu İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Emin Demirkol’un konuşmasının ardından, uzun süre alkış alan oyunun yönetmeni Onur Yamak ve tüm oyuncular ile ekibe protokol tarafından teşekkür belgeleri ve hediyeleri takdim edildi.