Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLU PROTOKOLÜ HUZUREVİ SAKİNLERİNİ UNUTMADI

BOLU PROTOKOLÜ HUZUREVİ SAKİNLERİNİ UNUTMADI
Ramazan Bayramı ziyaretleri kapsamında İzzet Baysal Vakıf Huzurevi ile İzzet Baysal Çakmaklar Huzurevini ziyaret eden Bolu Valisi Ahmet Ümit eşi Şengül Ümit ve diğer protokol üyeleri huzurevi sakinlerinin bayramlarını kutladı.


Haber: Aslı Akış

Vali Ümit ve eşi Şengül Ümit’in Ramazan Bayramı dolayısıyla gerçekleştirdiği ziyaretlere Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Garnizon Komutan Vekili Piyade Albay Ümit Koçak, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, İl Jandarma Komutanı Albay Nadir Çelik, Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Koçyiğit, İl Müftüsü Orhan Genç katıldı.

İzzet Baysal Vakıf Huzurevi’ni ve İzzet Baysal Çakmaklar Huzurevi ziyaret eden Bolu Valisi Ahmet Ümit ve beraberindekiler huzurevi sakinleri ile tek tek ilgilenerek bayramlarını kutladılar.

Sohbet havasında geçen ziyarette Vali Ümit eşi Şengül Ümit ve diğer protokol üyeleri huzurevi sakinleri ile yakından ilgilenerek kendisinden bir istekleri olup olmadığını sordu.

“SİZLER BİZİM İÇİN ÖNEMLİSİNİZ”

Ziyarette ayrıca huzurevi sakinlerimize çeşitli hediyeler de veren Vali Ahmet Ümit,  “Önemli günlerde ve vakit bulduğumuz zamanlarda sizlerin yanında olmaya gayret ediyoruz. Devletimiz size en iyi imkânlarını sunup rahat etmenizi sağlıyor. İnşallah hizmetlerden memnunsunuzdur. Sizlerin yüzünüzün güldüğünü görünce inanın çok memnun oluyorum. Sizler bizim için önemlisiniz. Çünkü sizler bu toplumun bereketlerinsiniz. Sizler ülkemize hizmet ettiniz ve görevinizi yaptınız. Ancak sizlerin bir görevi daha var. Şimdiki göreviniz ise devletimize, milletimize dua etmenizdir. Sizlerden ricam dualarınızdan devletimizi milletimizi eksik etmeyin.  Birlik ve beraberliğimiz hep daim olsun. Tekrar Ramazan bayramınızı en içten dileklerimizle tebrik ediyoruz. Allah nice bayramlara sağlık içerisinde bizleri beraberce ulaştırsın” şeklinde konuştu.