Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLU POLİSİNDEN SURİYELİ UYGULAMASI

BOLU POLİSİNDEN SURİYELİ UYGULAMASI
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun, ülke genelinde yaşayan ve bulundukları illerdeki ikametlerini terk edip başka illerde yaşamaya çalışan Suriyeli vatandaşların kayıtlı oldukları şehirlere geri dönmesi gerektiğini açıklaması üzerine Bolu’da polis tarafından uygulama gerçekleştirildi.

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünün gözetimi altında gerçekleştirilen ve Bolu’da yaşayan Suriyeli vatandaşlar ile yabancı uyruklu vatandaşlar üzerine geniş çaplı uygulama gerçekleştirdi. İzzet Baysal Caddesi ile ana arterler üzerinde gerçekleştirilen uygulama TEM Şubesinin yanı sıra KOM, Asayiş, Güvenlik Şube, Çevik Kuvvet, Narkotik Şubelerde görev yapan resmi ve sivil polisler de görev yaptı.

Özellikle doğu illerinde kendilerine oturma izni verilen ancak bu iller yerine ikametlerini terk ederek İstanbul, Ankara, İzmir, Bolu, Düzce ve Sakarya illerine izinsiz olarak yerleşen Suriyeli vatandaşlar üzerine gerçekleştirilen uygulamada, kurullara uymayan kişiler tespit edilerek, ikamet ettikleri illere sevk edildiler. Uygulamalar süreceği belirtildi.

Haber: www.boluolay.com