Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLU PLATFORMU’NDAN REKTÖR ALİŞARLI’YA ZİYARET

BOLU PLATFORMU’NDAN REKTÖR ALİŞARLI’YA ZİYARET
Sivil toplum kuruluşu Bolu Platformu Başkanı Orhan Uçar ve Yönetim Kurulu Üyeleri Doç. Dr. Hülya Ensari, İlkay Bağatır, İsmail Cantürk, Reşat Demirel ve Semih Dimicioğlu BAİBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’yı ziyaret ettiler.

Ziyarette, Bolu Platformu Başkanı Orhan Uçar, faaliyet kurulları ve çalışmaları hakkında Rektör Alişarlı’ya bilgi verdi. Tarım ve Orman Bakanlığı’nın desteğiyle, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi ev sahipliğinde, 2020’nin Mart ayında Bolu’nun tarım, orman ve hayvancılık konularının ele alınacağı bir çalıştay düzenlenmesine ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu. Çalıştaydan elde edilecek sonuçlar doğrultusunda, Bolu ilinde tarım ve hayvancılığa yönelik uygulamalar yapılması öngörülüyor.

Çalıştay, tarım ve hayvancılık alanlarında Bolu’ya önemli katkılar sağlayan hayırsever iş adamı Şerafettin Erbayram’a ithafen gerçekleştirilecek.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektör Alişarlı, BAİBÜ’nün tüm STK’lar ile iş birliği içinde, akademik altyapısıyla, ilimiz için faydalı olacak projelere katkı sunmaya hazır olduklarına ve proje üretmenin önemine vurgu yaparak, Bolu Platformu’nun kurulmasından bu yana geçen kısa sürede yaptığı önemli çalışmalara imza atmasından dolayı kutladı, başarılarının devamını diledi. Alişarlı nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Uçar ve heyetine teşekkür etti.