Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLU PLATFORMU’NDAN VALİ ÜMİT’İ ZİYARET

BOLU PLATFORMU’NDAN VALİ ÜMİT’İ ZİYARET
Bolu Platformu Başkanı Orhan Uçar ve Yönetim Kurulu Üyeleri Bolu Valisi Ahmet Ümit’i ziyaret ettiler.


Bolu Platformu’nun Vali Ümit’i ziyaretinde Başkan Orhan Uçar, Yönetim Kurulu Üyeleri Semih Dimicioğlu, Reşat Demirel, Hülya Ensari, Halit Yıldız, Orhan Kahraman, İsmail Cantürk ve İlkay Bahadır yer aldı.

Ziyarette Bolu Platformu hakkında Bolu Valisi Ahmet Ümit’e bilgiler veren Başkan Orhan Uçar, “Bolu Platformu mesleklerinde başarılı, deneyimli kişilerin bilgilerinin, fikirlerinin ve düşüncelerinin kesiştiği bir oluşum. 104 kurucu üye 22 platform meclis üyesi ile 3 aydır faaliyet gösteriyoruz. Platform olarak hepimizin amacı ortak paydamız Bolu için ne yapabiliriz ve Bolu’nun daha da gelişmesine ve tanıtılmasına her açıdan katkıda bulunmak. Sizin de desteğinizle Bolumuza güzel hizmetlerimizin olacağı düşüncesindeyiz. Her kolda ayrı projeler ortak havuzda birleştirilip değerlendiriliyor” diyerek Bolu Platformu olarak planladıkları projeler hakkında bilgiler verdi.

Ziyaretlerinden dolayı Bolu Platformu Başkanı ve üyelerine teşekkür eden Vali Ahmet Ümit, “Sosyal faaliyetler, toplumun, insanların ihtiyaçlarının karşılanması, sorunların çözümüne yönelik gayretlerin gösterilmesi önemli. Sizleri tebrik ediyorum. Bolu Platformu Bolumuza ve Bolulu vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Sizlere çalışmalarınızda ve projelerinizde başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.