Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLU ÖZ YÖNETİM GÜNÜN FİRMASI

BOLU ÖZ YÖNETİM GÜNÜN FİRMASI

Bolu Öz Yönetim Apartman ve Site Yönetimi

Bolu’da yeni dünyada eski olan ilk ve öncü firma olarak 2016 yılında başladığımız bu sektörde insanlara kaliteli, güvenilir ve şeffaf bir hizmet için daha iyi yaşam koşulları sunmak hedefi ile yola çıktık.

Ekonominin ve teknolojinin gelişmesi yaşam alanlarının yapılarının değişmesine farklılaşmasına ve ihtiyaçların artmasına neden olmaktadır. Bu noktada artık tesislerin hizmet ihtiyaçlarını ve beklentileri karşılayabilmesi profesyonel yönetim ihtiyacını ortaya çıkarmaktadır. Bir apartmanın sitenin fonksiyonu ihtiyaçların coğrafi lokasyona bağlı olarak risk analizi ve mimari özellikleri ihtiyaçların belirlenmesinde en önemli etkendir. Bu nedenle yönetim faaliyetlerinin profesyonel olmayan kişilerce üstlenmesi gerek görev gerek sorumluluk açısından gerekse idarenin profesyonel ve bilinçli bir şekilde yapılabilmesi açısından ciddi sorunlar yaşatır.

Bu bağlamda BOLU ÖZ YÖNETİM profesyonel yönetim ihtiyacını teknik idari mali hukuki sosyal alt yapısıyla şeffaf bir şekilde gerçekleştirir ve başarının sırrının site sakinlerinin memnuniyetinde gizli olduğuna inanır.

FİRMA REHBERİ VE İLETİŞİM BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ...