Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLU MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ YASİN TEPE GÖREVE BAŞLADI

BOLU MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ YASİN TEPE GÖREVE BAŞLADI
Bolu Milli Eğitim Müdürlüğünün yeni müdürü Yasin Tepe görevine başladı.

Bolu Milli Eğitim Müdürlüğü resmi sitesinden yapılan açıklamada “10 Haziran 2014 tarihinden bu yana Gaziantep Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine yürüten Yasin Tepe, Milli Eğitim Bakanlığı’nın 4 Şubat 2019 tarihli yazısıyla Bolu Milli Eğitim Müdürlüğü görevine başlamıştır” denildi.

Gaziantep’ten ayrılarak yeni görev yeri olan Bolu Milli Eğitim Müdürlüğüne başlayan Yasin Tepe sosyal medya hesabından ise şu açıklamayı yaptı.

“Her Hicret Bir Hicrandır. 18 yıl boyunca Gaziantep ilimizin eğitimine, öğretmen, müdür yardımcısı, okul müdürü, şube müdürü ve son dört buçuk yıl da İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak hizmet verdim. Ömrümün belki de en verimli en bereketli yıllarını geride bırakarak ayrılıyorum memleket bildiğim bu topraklardan ve hemşehri olarak bildiğim siz değerli Gazianteplilerden. Kolay değil, çocuklarını büyüttüğün bir evden, bir semtten sabah loşluğunda ayrılarak yeni bir hayata yelken açmak. Kolay değil, her sokağında, her mahallesinde demet demet anılar biriktirdiğin bir şehri geride bırakarak bir pazar şafağı yola revan olmak. Kolay değil, her öğrencinin göz bebeklerinde bir iz bırakmaya çalıştığın, her öğretmenin kutsallığında gıdalandığın, adanmış yüreklerden başka diyarlara kanat çırpmak.

Ve kolay değil, en zoru da, hicreti hicran kılan da, bir sabah kahvaltısında ekmeğini bölüştüğün yahut bir akşam sonrası içini dökebildiğin, zamanı, mekânı ve mesaiyi ortaklaşa kullandığın dostlara veda etmek ve “Tüm haklarım helaldir, sizler de helal ediniz.” niyetine iki damla gözyaşı dökmek. Allah’a ısmarladık.”

Tepe’nin bu veda mesajı yüzlerce yorum ve beğeni aldı.