Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLU KORONAVİRÜSE KARŞI TEDBİRLERİNİ ALDI

BOLU KORONAVİRÜSE KARŞI TEDBİRLERİNİ ALDI
Türkiye’de bir kişide koronovirüs tespit edilmesinin ardından Bolu’da belediye ekipleri halkın en yoğun olarak bulunduğu alanlarda dezenfekte çalışması yapıldı.


Türkiye'de ilk koronavirüs vakasının görüldüğü dün Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından açıklandı. Tüm dünyada yayılan koronovirüs’ün Türkiye’de bir kişide de rastlanmasının ardından tedbirler artırıldı. Bolu Belediyesi ekipleri vatandaşın yoğun olarak kullandığı alanlarda dezenfekte çalışması yaptı. Belediye tarafından kurulan özel ekip halkın en yoğun olarak kullandığı trafiğe kapalı olan İzzet Baysal Caddesindeki işyerlerini, ATM’leri ve camilerde dezenfekte çalışması yaptılar. 
Ekipler kent merkezindeki çocuk parkları, umumi tuvaletler ile halk otobüslerinde de dezenfekte çalışmasında bulundular. Ekipler tarafından ortak kullanım alanları tek tek ilaçlanarak dezenfekte edildi. Dezenfekte çalışmalarının belirli periyotlarla devam edeceği öğrenildi. Bolu'da tedbirler artırılırken bazı vatandaşların maske takarak dolaştığı gözlendi.