Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“BOLU KAMP İÇİN EN ÖNEMLİ YERLERDEN BİR TANESİ”

“BOLU KAMP İÇİN EN ÖNEMLİ YERLERDEN BİR TANESİ”
Yeni sezon hazırlık kampının 2. etabını Bolu’da sürdüren Adanaspor'da Teknik Direktör Mustafa Kaplan kampı değerlendirdi.

Kaplan, “Özellikle 3.bölgede sağ ve sol ön, forvet mevkilerinde bir de orta sahada 6-8 gibi oynayacak oyuncuya ihtiyacımız var. 4-5 tane takviye yapacağız. Belki aramıza 2-3 gün içinde katılacak arkadaşlarımızda var” dedi.

Haber: Burhan Yeşiltaş-Fahri Gündüz

“Bolu yıllardır geldiğim bir kamp merkezi”

Bolu’nun Türkiye’de bulunan en önemli kamp merkezlerinden bir tanesi olduğuna dikkat çeken Kaplan; “Bolu yıllardır geldiğim bir kamp merkezi. Süper Ligde’de hem Gençlerbirliği hem de Ankaragücü ile de geldik. Çok güzel bir kamp ortamımız var. Tesisler, saha, yemek, otel tam istediğimiz şekilde. Bolu iklimi bu konuda belki ülkemizdeki en iyi kamp yerlerinden bir tanesi” şeklinde konuştu.

“Aramıza katılacak olan 4-5 tane arkadaşımız var”

Bolu kampının çok verimli geçtiğini ve takıma 4-5 tane daha takviye yapacaklarını aktaran Kaplan; “İyi çalışıyoruz. 2.kamp dönemimizi de aynı otelde yaptık. Ayın 28’ine kadar da buradayız. Yaptığımız saha çalışmalarımız ve hazırlık maçlarımız güç, dinamik, kuvvet, atletik anlamında bütün hazırlıklarımızı burada yapıyoruz. Kamp güzel geçiyor. Tek sıkıntımız aramıza katılacak olan 4-5 tane arkadaşımız var. Biraz onların geliş süreci uzadı. Ondan dolayı biraz sıkıntı çektik, onun dışında hem futbolcu grubumuz hemde kamp ortamımız her şey iyi gidiyor” dedi.  

“İyi bir Adanaspor ile lige giriş yapacağız”

Adanaspor taraftarına iyi bir takım izletmek istediklerini belirten Mustafa Kaplan; “Birden bire hedef belirlemek doğru değil. Gelirken de 3 aşamalı hedef belirlemiştik. Kısa, orta ve uzun vade şeklinde. Hem transferlerimizi de bu şekilde konuşmuştuk başkanımızla. Biz bu sene iyi bir Adanaspor izlettirmek istiyoruz. Ligde ses getirecek bir Adanaspor izlettirmek istiyoruz. Zaten benim çalıştırdığım takımlarda da sahada koşan, mücadele eden bir ekibimizin olacağını söylemiştik. Yine aynı şekilde böyle bir takım yaratacağız. Aramıza katılacak arkadaşlar geldiği zaman iyi bir Adanaspor ile lige giriş yapacağız” şeklinde konuştu.  

“Gelenlerden 2 tanesi hazır bir şekilde gelecek”

Takıma katılacak oyuncularla ilgili de tüyolar veren Adanaspor teknik direktörü Mustafa Kaplan; “Özellikle 3.bölgede sağ ve sol ön, forvet mevkilerinde bir de orta sahada 6-8 gibi oynayacak oyuncuya ihtiyacımız var. 4-5 tane takviye yapacağız. Belki aramıza 2-3 gün içinde katılacak arkadaşlarımızda var. Onlarda elimizdeki mevcut kadroyla bizim aramızdan da belki yollarımızı ayıracağımız arkadaşımız var. Gelenlerden 2 tanesi hazır bir şekilde gelecek. İlk Tuzlaspor maçıyla beraber Adanaspor taraftarlarımızı arkamıza alarak iyi bir şekilde lige giriş yapmak istiyoruz” dedi.

“Bana göre güzel, doğru bir karar alınmış”

Türkiye Futbol Federasyonunun aldığı yeni play-off kararını da değerlendiren Kaplan; “Bakıldığı zaman iyi gibi gözüküyor. Ama şimdi 1-2 çıktıktan sonra 3.takım diğer 4 takımın oynamasını bekleyecek. Ama 3.takım için sanki bir avantaj gibi gözüküyor ama dezavantaj da olabilir. Çünkü diğer takımlar kendi arasında maç oynayıp direkt oraya gelecekler. O süreç içerisinde bir 8-10 günlük bir bekleme süreci olacak. Ama 7 takımın olması belki aşağıdaki takımları daha da canlandırır. En azından play-off’a girmek ister. Bu bütün takımlar için avantaj. Bana göre güzel, doğru bir karar alınmış” ifadelerini kullandı.

“Bana göre 2 tane büyük camianın bir araya gelmesi lazım”

Adana şehrinin iki takımı olan Adana Demirspor ve Adanspor camialarının bir araya gelip iletişim kurması gerektiğine vurgu yapan Kaplan sözlerini şöyle tamamladı: “Zaten öyle olması lazım. Adana Demirspor şu an Süper Ligde. Adana şehrimizin güzide kulüplerimizden bir tanesi. Adanaspor’da yıllarca 1.ligde oynamış şuan 1.ligde oynuyor. Oda büyük camialardan bir tanesi. Bana göre 2 tane büyük camianın bir araya gelip iyi bir iletişim kurularak daha iyi samimiyet ortamı yaratılabilir.” 

Etiketler: bolu haberler