Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLU, İZZET BAYSAL’LA BÜTÜNLEŞMİŞTİR

BOLU, İZZET BAYSAL’LA BÜTÜNLEŞMİŞTİR
Bolu’ya eğitim ve sağlık alanında 140’tan fazla tesis kazandıran ve 1994’te Devlet Üstün Hizmet Madalyası ile ödüllendirilen hayırsever iş adamı merhum İzzet Baysal adına düzenlenen “33. İzzet Baysal Şükran Günleri” başladı. Törende, Bolu Sportif Havacılık ve Doğa Sporları Derneği ile Türk Hava Kurumu tarafından “İzzet Baysal”a şükran uçuşu yapıldı.

Haber: Aslı Akış

Merhum İzzet Baysal için ilk olarak 10 Mayıs Salı günü Yıldırım Beyazıt Camisi’nde akşam ile yatsı namazına müteakip Mevlid-i Şerif ve Hatim duası okundu. Kazandırdığı birbirinden önemli eserle Boluluların kalbinde taht kuran, büyük hayırsever merhum İzzet Baysal, 11 Mayıs 2022 Çarşamba başlayan ve 5 gün sürecek 33’ncü Şükran Günleri’nde bir kez daha minnet ve rahmetle anıldı.

ÇELENK BIRAKILDI

Bolu Valiliği, Bolu Belediyesi ve Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nin katkılarıyla Bolu Kent Konseyi tarafından düzenlenen etkinlikler kapsamında ilk olarak Bolu halkı adına Kent Konseyi Başkanı Haşim Ulusoy Atatürk Anıtına çelenk bıraktı.

Törene; AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Bektaş, Bolu İdare Mahkemesi Başkanı Turgut Delal, BAİBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Haluk Saygılı, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş, İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal, Ahmet Baysal’ın eşi Solmaz Baysal, İzzet Baysal Vakfı Mütevelli Heyeti Üyeleri,  siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri, STK’lar, okul müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile devam eden törende Kent Konseyi Başkanı Haşim Ulusoy açılış konuşması yaptı. Ulusoy, Ahmet Baysal’ın yıllardır Bolu’ya yaptığı hizmetleri takdir ile izlediklerini belirtti.

İZZET BAYSAL’A SAYGI VE ŞÜKRAN YÜRÜYÜŞÜ YAPILDI

Anıt Park’taki törenin ardından Bolu Belediyesi Bandosu Eşliğinde İzzet Baysal Caddesi boyunca, İzzet Baysal Anıtına kadar saygı ve şükran yürüyüşü gerçekleştirdi.

Törene İzzet Baysal heykeli önündeki programla devam edildi.

 

 

Etiketler: bolu haberler