Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLU İTFAİYESİ YENİ BİNASINA GEÇMEK İÇİN GÜN SAYIYOR

BOLU İTFAİYESİ YENİ BİNASINA GEÇMEK İÇİN GÜN SAYIYOR
Bölgenin en güçlü itfaiye teşkilatı için yapılan Bolu Belediyesi Yeni İtfaiye Müdürlüğü binasındaki çalışmalarda sona gelindi. Bolu Belediyesi’nin kahraman itfaiye teşkilatı, peyzaj ve yol çalışmaları tamamlandıktan sonra yeni hizmet binasına taşınacak.

Bolu Belediyesi geçtiğimiz yıl temelini attığı birçok dev projede artık sona yaklaştı.

Şehrin uzun yıllardır ihtiyaç duyduğu, Başkan Özcan’ın öncülüğünde Paşaköy Mahallesi’nde yapımına başlanılan Bolu Belediyesi Yeni İtfaiye Müdürlüğü Binası açılış aşamasına geldi. Toplamda 3 bin 300 metrekare alan üzerine inşa edilen yeni İtfaiye Müdürlüğü Projesinde tamamlanma oranı yüzde 98’e ulaştı.

Binada yok yok

Artık sadece çevre düzenlemelerinin ve bağlantı yollarının yapımının kaldığı müdürlük binasında Bolu halkının can ve mal güvenliği için 7/24 görev yapan itfaiye erlerinin rahat edebilmesi için her ayrıntı düşünüldü.  Mimari ve teknolojik olarak her türlü fonksiyona sahip olan binada, 7 araçlık peron, 45 kişilik eğitim salonu, yemekhane, dinlenme salonu, oyun ve spor salonları, soyunma ve yatak odaları bulunuyor. Ayrıca bahçeye su altı kurtarma ekipleri için de 1 adet havuz inşa edildi.

Bolu Belediyesi, yeni İtfaiye Müdürlüğü binasındaki kalan eksiklikleri de kısa sürede bitirerek, kahraman itfaiye teşkilatının hizmetine sunacak.

Etiketler: bolu haberler