Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLU İL SPOR GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

BOLU İL SPOR GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI
Bolu İl Spor Güvenliği Toplantısı, Bolu Valisi Ahmet Ümit’in başkanlığında Bolu Valiliği Abant Toplantı Salonu’nda yapıldı.

Vali Ümit başkanlığında yapılan toplantıya İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ömer Ersever, Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerafettin Çilkara, İl Sağlık Müdürü Dr. Öğretim Görevlisi Muhammed Emin Demirkol, İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe, Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı, Bolu Belediyespor Temsilcisi Fatih Mert Dönmez, Amatör Spor Kuluüpleri ve Türkiye Futbol Federasyonu Bolu İl Temsilcisi Cemalettin Metin ve yetkililer katıldı.

Toplantıda gündem maddeleri ile bu hafta sonu oynanacak olan Boluspor-Bursaspor müsabakası başta olmak üzere yılsonuna kadar ilimizde oynanacak olan Boluspor’un ve diğer amatör takımların müsabakalarında alınacak gerekli güvenlik ve sağlık tedbirleri ile etkinliklerde alınacak diğer önlemler görüşüldü.

Toplantıda konuşan Sayın Valimiz Ahmet Ümit, “Vatandaşlarımızın gittiği müsabakaları huzur ve güven ortamı içinde izlemesi bizim en önemli önceliklerimizden birisidir. İlgili tüm kurumlarımız koordinasyon içerisinde müsabaka öncesi, esnası ve sonrasını kapsayacak şekilde görev ve sorumluluklarını layıkıyla yerine getirerek, müsabakaların huzur, sükûnet ve spor ruhuna yakışır bir şekilde centilmenlik içinde tamamlanmasını temenni ediyorum. Türkiye Futbol Federasyonu 1’nci Lig temsilcimiz Boluspor ile tüm amatör takımlarımızın yöneticilerine ve sporcularına müsabakalarında başarılar, sizlere de görevlerinizde kolaylıklar diliyorum” dedi.