Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLU-İHH’DAN 405 PAY KURBAN ETİ VE GIDA YARDIMI

BOLU-İHH’DAN 405 PAY KURBAN ETİ VE GIDA YARDIMI
Bolu İnsan Hakları ve Hizmet Derneği (BOLU-İHH), bu yılki kurban organizasyonunu “Bir Hisse Mutluluk” sloganıyla ilimizde vekaletini aldığı 170 hisselik kurbanı, Bosna Hersek’te keserek ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

İHH, Türkiye dâhil 60 ülkede İHH İnsani Yardım Vakfını aracılığıyla vekalet veren hayırseverlerin kurbanlarını seçtikleri ülkelerde kestirip yine bulundukları bölgedeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırarak 2022 kurban kampanyasını tamamladı.

BOLU-İHH bu yılki kurban bayramında ilimizde kurbanlarını kesen hayırseverlerin bağışladığı 100 pay kurbanın yanı sıra, Sadakataşı derneğinden aldığı 105 pay ve İhh İnsani Yardım Vakfının Türkiye’de kestiği kurbanlardan aldığı 200 pay olmak üzere toplamda 405 pay kurban eti ile birlikte 405 gıda kolisini ilimizde bulunan yetim ve ihtiyaç sahibi aileye ulaştırdı.

Bununla birlikte BOLU-İHH bağışçıların destekleriyle ilimizde 25, yurtdışında da 25 olmak üzere toplam 50 yetime bayramlık elbise hediye ederek yetimlerin bayram sevincine sevinç kattı.

Almış oldukları vekaletlerinizle kurban çalışmaları için dünyanın dört bir yanına giden İHH ekipleri, kendilerini bekleyen kardeşlerine sadece kurban eti götürerek değil, aynı zamanda hayat koşullarını iyileştirmeye yönelik çeşitli projelerle de destek olup selamlarınızı ilettiler.
Etiketler: bolu haberler