Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLU HALKINA DAVET

BOLU HALKINA DAVET
AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay ve AK Parti Bolu İl Başkan Adayı Suat Güner; ortak bir basın açıklaması yayınlayarak tüm Bolu Halkını AK Parti 7. Olağan Bolu İl Kongresine davet ettiler.

AK Parti kongrelerinin bir değişim süreci olduğuna dikkat çeken AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, 6 yıldır büyük bir onur ve gururla sürdürdüğü AK Parti Bolu İl Başkanlığı görevini 7. Olağan İl Kongresinde devredecek olmasının heyecanını yaşadığını ifade etti.

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı İl Koordinatörü olarak Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından görevlendirilmesi nedeniyle 7. Olağan İl Kongresinde aday olmayacağını ifade eden Doğanay, kongre sonrası İl Başkanı olacak olan Suat Güner ve Yönetim Kurulu Üyelerine başarılar diledi.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan istişareler neticesinde AK Parti 7. Bolu Olağan İl Kongresinde İl Başkanı adayı olarak belirlenmesinin onuru ve gururunu yaşadığını belirten AK Parti Bolu İl Başkan Adayı Suat Güner de yaptığı açıklamada; “24 Şubat Çarşamba günü saat 12.30’da 17 Temmuz Kapalı Spor Salonunda (Pazaryeri yanı) yapılacak 7. Olağan İl Kongremize tüm Bolulu hemşehrilerimizi ve Partililerimizi bekliyoruz. Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da video konferansla teşrif edeceğimiz kongremizin Bolu’muza ve Partimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Etiketler: bolu haberler