Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“BOLU HALKI DOĞRU TEPKİYİ VEREN SEÇMEN OLARAK ÖN PLANA ÇIKTI”

“BOLU HALKI DOĞRU TEPKİYİ VEREN SEÇMEN OLARAK ÖN PLANA ÇIKTI”
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, mülteci sorununa değinerek, “Bolu halkı yerel seçimlerde tercihini belirlerken Türkiye’nin en önemli meseli olan sığınmacılar meselini erken görüp bunu karşı doğru tepkiyi veren seçmen olarak ön plana çıktı.” dedi.

Haber: CANSU GÜRZ

Bolu ziyaretinde, Bolu’daki partililerle bir araya gelerek başlayan Ümit Özdağ gündemi değerlendirdi. Bolu halkının mülteci sorununu erken fark eden seçmen grubu olduğunu ifade eden Başkan Özdağ,Türkiye’de Bolu halkı kadar erken bu tehlikeyi gören ve şehir olarak cevap veren hiçbir seçmen grubu yok. Bunu için sevgili Boluluları sahip oldukları bu yüksek milli bilinçten dolayı ve kentlerine-ülkelerine sahip çıkmalarından dolayı içtenlikle tebrik ediyorum” ifadelerine yer verdi.

“TÜRKİYE SEÇİMLERDE BOLU HALKINI ÖRNEK ALACAK”

Başkan Ümit Özdağ, mülteci sorununun Türkiye siyasetinde önemli bir yeri olduğunu belirterek, “Türk siyasetinde önemli bir yeri olduğunu görüyoruz. Çünkü Bolu halkı yerel seçimlerde tercihini belirlerken Türkiye’nin en önemli meseli olan sığınmacılar meselini erken görüp bunu karşı doğru tepkiyi veren seçmen olarak ön plana çıktı ve doğrusu Türkiye’de Bolu halkı kadar erken bu tehlikeyi gören ve şehir olarak cevap veren hiçbir seçmen grubu yok. Bunu için sevgili Boluluları sahip oldukları bu yüksek milli bilinçten dolayı ve kentlerine-ülkelerine sahip çıkmalarından dolayı içtenlikle tebrik ediyorum ve umuyorum ki bütün Türkiye’de önümüzdeki seçimlerde bolu halkını, Bolu seçmeni örnek alarak ülkesinin geleceğine, çocuklarına geleceğine sahip çıkacak ve 13 milyon sığınmacı ve kaçağı vatanlarına yollayacak şekilde destek verecek” dedi.

Etiketler: bolu haberler