Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Bolu güneşli günleri ne zaman görecek?

Bolu güneşli günleri ne zaman görecek?
Bolu, yağışlı havanın etkisinden çıkamıyor. Meteoroloji’nin son tahminlerine göre, cuma gününe kadar yağışlı olacak Bolu’da, önümüzdeki hafta sonu güneşli bir hava bekleniyor.
Günlerdir yağışlı havanın etkisi altına bulunan Bolu ve diğer bölgeler için Meteoroloji Genel Müdürlüğü, son raporlarını yayınlandı.

Buna göre ilimiz, cuma gününe kadar yağışlı olacak.

Cumartesi günü ise güneşli bir hava bekleniyor.

KARADENİZ’DE DE HAFTA BOYUNCA YAĞIŞ VAR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu’nun batısı, Batı Karadeniz ile Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı tahmin ediliyor.

SICAKLIK BAZI BÖLGELERDE DÜŞÜYOR

Hava sıcaklıklarının iç kesimlerde 2 ile 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı, iç ve batı kesimlerde mevsim normalleri civarında, yer yer altında; doğu bölgelerde mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi bekleniyor.

Rüzgarın kuzey yönlerden; güney, iç ve doğu kesimlerde güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun batısında zaman zaman kuvvetlice (40-70 km/saat) eseceği öngörülüyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji yetkilileri; özellikle su baskını, yıldırım, dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmasını istedi.

Kaynak: Bolu Gazetesi