Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLU FİNAL AKADEMİ OKULU EĞİTİMDE FARKINI ORTAYA KOYUYOR

BOLU FİNAL AKADEMİ OKULU EĞİTİMDE FARKINI ORTAYA KOYUYOR
Türk eğitim sistemine hizmet eden öncü kuruluşlardan Bolu’da uzun yıllardır eğitim ve öğretime devam eden Bolu Final Akademi Okulu, sosyal, sanatsal, sportif etkinlikleri ve güçlü öğretmen kadrosuyla eğitimde farkını ortaya koyuyor.

Final akademi okullarında dersler öğrencilerin bilgi düzeyine uygun sınıflarda uyum sorunu yaşanmadan üst düzey verimlilikle işlenir. Planlanıp dolu dolu işlenen dersler öğrencilere sunulan program dâhilinde düzenli, sistemli ve zengin içerikle öğretilir.

Güçlü öğretmen kadrosuyla eğitim veren Final Okulları müfredata hâkim, sınavlara hazırlıkta deneyimli, dinamik ve usta öğreticilerden oluşuyor. Rehberlik öğretmenleri tarafından her öğrenci için ayrı ayrı etkili ve verimli çalışma programları hazırlanıyor.

Final Akademi Okullarında öğrencilerin sosyal, sanatsal ve sportif etkinlikleri için uygulama derslikleri mevcut. Öğrenciler öğretmenler eşliğinde sinema, tiyatro, konser, dans gösterileri, halk oyunları, yazar ve sanatçılarla imza günü buluşmaları, doğa gezileri, uçurtma şenliği, resim, müzik, satranç, basketbol, futbol, masa tenisi, voleybol turnuvaları gibi pek çok etkinliğe katılarak hem eğleniyor hem de kişisel gelişimlerine katkı sağlayabiliyor.