Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLU FENERBAHÇELİLER DERNEĞİNDEN İKİ TAKIMA BAŞARI DİLEĞİ

BOLU FENERBAHÇELİLER DERNEĞİNDEN İKİ TAKIMA BAŞARI DİLEĞİ
Bolu Fenerbahçeliler Derneği, Bolu’da oynanan Boluspor-Fenerbahçe hazırlık karşılaşmasında her iki takımada çiçek vererek yeni sezon için başarı dileklerini ilettiler.


Hazırlık karşılaşmasında ev sahipliğini üslenen Bolu Fenerbahçeliler Derneği takımlarını en iyi şekilde misafir etti. Hazırlık karşılaşmasının adeta köprüsünü oluşturarak maçın Bolu’da oynanmasını sağlayan Bolu Fenerbahçeliler Derneği karşılaşma öncesi hem Boluspor Teknik Direktörü Giray Bulak’a hem de Fenerbahçe Teknik direktörü Ersun Yanal’a çiçek takdim ettiler.

Fenerbahçe kampının başladığı günden beri takımları ile yakından ilgilenen Bolu Fenerbahçeliler Derneği hazırlık karşılaşmasında ise bir an olsun takımlarını yalnız bırakmadılar.

Bolu’da yaptıkları sosyal etkinliklerle sıkça söz ettiren Bolu Fenerbahçeliler Derneği, Boluspor Basketbol takımına ve Boluspor’a verdikleri desteklerle de öne çıkan bir dernek olmuştur.

Her sezon başında yönetim kurulu üyeleri Boluspor için aldıkları kombine kartlarla maçlara gelip Bolu Atatürk stadyumunda Boluspor’a destek verdiler.