Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLU CUMHURİYET BAŞSAVCISI DEĞİŞTİ

BOLU CUMHURİYET BAŞSAVCISI DEĞİŞTİ
Adli ve İdari Yargı 2022 Yılı Ana Kararnamelerine göre Bolu Cumhuriyet Başsavıcılığına, Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Ali Keleş atandı.

Haber: Oğuzhan Eke

Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Bektaş Çorum’a atanırken, boş kalan koltuğa ise Yargıtay Cumhuriyet Savcılığı görevini yürüten Ali Keleş getirildi.

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Birinci Dairesi tarafından, Adli ve İdari Yargı Yaz Kararnameleri tamamlandı. 33 ile yeni başsavcı atanırken, 5 bin 426 hakim ve savcının görev yeri değişti.

ALİ KELEŞ BOLU’YA ATANDI

Çıkan kararname ile Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Bektaş’ın Çorum Cumhuriyet Başsavcısı olarak görevlendirildiği görüldü.

Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı görevine ise Yargıtay Cumhuriyet Savcılığı görevini yürüten Ali Keleş atandı.

ÇOK SAYIDA HAKİM VE SAVCI FARKLI İLLERE ATANDI

Adli ve idari yargı 2022 yılı ana kararnamesi ile Kırşehir Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Hüseyin Sabuncuoğlu, Bolu Ağır Ceza Mahkemesi başkanlığına atanırken; Bolu Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Serkan Özalp, İzmir Bölge Adliye Mahkemesi Üyeliğine; Bolu İdare Mahkemesi Başkanı Turgut Delal’da Ankara İdare Mahkemesi Başkanlığına atandı.

Öte yandan, Bolu İdare Mahkemesi Üyesi Ercan Çakmak, İstanbul İdare Mahkemesi üyeliğine atandı. Bolu İdare Mahkemesi Üyesi Cihan Türkan, İstanbul İdare Mahkemesi üyeliğine atandı.

 

Etiketler: bolu haberler