Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLU BÜYÜK ZAFERİ KONSER İLE KUTLADI

BOLU BÜYÜK ZAFERİ KONSER İLE KUTLADI
30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 97. Yıl dönümü kutlaması nedeniyle, Bolu’da “Zafer Yürüyüşü” ve “Zafer Konseri” düzenlendi. Konserde sahneye çıkan sanatçı Aydan Kaya, vatandaşları doyasıya eğlendirdi.


Haber: Aslı Akış

Bolu Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zaferinin 97. yıldönümü münasebetiyle Zafer Konseri düzenledi. Kent Meydanı'nda gerçekleştirilen konser öncesi Demokrasi Meydanı’ndan başlayan ve İzzet Baysal Caddesi boyunca devam eden bir kortej yürüyüşü gerçekleştirildi.

“DEV ATATÜRK PORTRESİ VE TÜRK BAYRAĞI AÇILDI”

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. yıl dönümü kapsamında tüm ülkede kutlamalar gerçekleştirildi. Bolu’da da sabah saatlerinde resmi törenle başlayan kutlamalar, saat 20.30’u gösterdiğinde Bolu Belediyesi Bandosu eşliğinde  ‘Zafer Yürüyüşü’ ile devam etti. Binerce vatandaş İzmir Marşı eşliğinde ellerinde Türk bayrakları ve meşaleler ile birlikte Demokrasi Meydanı’ndan başlayan ve İzzet Baysal Caddesi boyunca devam eden bir kortej yürüyüşü gerçekleştirildi. Kalabalığın en önünde dev Atatürk portresi ve Türk Bayrağı açıldı. Yürüyüş boyunca coşkulu kalabalığa çevre binalarda oturan vatandaşlar ve sokaktan geçenler de alkışlarla destek verdi. Yürüyüşe Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’da katıldı.

“BAŞKAN ÖZCAN BANDOYA EŞLİK ETTİ”

Yürüyüş sonrası, Bolu Belediyesi’nin organizasyonu kapsamında Kent meydanında binlerce vatandaş bir araya geldi. Daha sonra kutlama etkinlikleri Kent Meydanı’nda düzenlenen “Zafer Konseri” ile devam etti. Sahneye ilk olarak Bolu Belediyesi bandosu çıktı. Başkan Özcan’ın da eşlik ettiği bando takımında alanı dolduran binlerce Bolulu marşları hep bir ağızdan söylendi.

Konser öncesi Bolu Belediye Başkanı Tanju konser alanındaki vatandaşlara seslenerek, ilerleyen yıllarda daha güzel etkinlikler yapacaklarını söyledi.

“UNUTULMAZ BİR GECE YAŞANDI”

Saatler 21.30’u gösterdiğinde Ayşenur Küçük ve Deniz Göktaş sahne aldı. Yaklaşık bir saat sahnede kalan ikili sevilen şarkılar ile vatandaşları coşturdu.

Daha sonra sahneye çıkan sanatçı Aydan Kaya, sevilen şarkılarını 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. yılına özel olarak seslendirdi vatandaşlara unutulmaz bir zafer coşkusu yaşattı. Yaklaşık 1,5 saat sahnede kalan Aydan Kaya, birçok şarkıyı hayranlarıyla birlikte seslendirdi

Konser sonrasında, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Aydan Kaya’ya, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir ise Ayşenur Küçük ve Deniz Göktaş’a Köroğlu tablosu hediye etti.