Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLU BELEDİYESPOR HAFTAYI KAYIPSIZ GEÇTİ

BOLU BELEDİYESPOR HAFTAYI KAYIPSIZ GEÇTİ
Türkiye Basketbol 2’nci Liginde beşinci hafta karşılaşmasında Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol takımı, deplasman da Mavişehir Spor ile karşı karşıya geldi.

Kırmızı beyazlılar maçın ilk yarısını 34–32 geride kapattığı karşılaşmada Mavişehir Spor’u 70–57 mağlup etti.

Voleybol 1.Lig B grubunda mücadele eden Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, ligin 11.haftasında kendi sahasında karşı karşıya geldiği Mardin Büyükşehir Belediyesi takımını 3– 0 skorla mağlup etti.

17 Temmuz Spor Salonunda oynanan karşılaşmayı Bolu Belediyespor Voleybol Şube Başkanı Engin Alemdar ve Bolu Belediyespor yönetim kurulu ile birlikte birçok Bolulu sporsever izledi.

Takımları değerlendiren Bolu Belediyespor Kulüp Başkanı Engin Alemdar; “Haftayı kayıpsız geçtik ve her iki takımımızda üst sıralardaki yerini korudu. Deplasman maçları her zaman zordur ancak hedeflerimiz doğrultusunda Basketbol takımımız deplasmandan galibiyetle dönmeyi bildi. Voleybol takımımız ilk sete kötü başlamasına rağmen sağlam oyun karakterlerini sahaya yansıtarak hem seyir zevkini arttırdılar hem de seti 27-25 kazanarak oyuna üstünlük koydular ve sonuç olarak maçtan 3 puan alarak ayrıldık. Bütün sporcularımızı ve teknik ekibimizi tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.