Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLU BELEDİYESİ’NİN TÜRKİYE’DEKİ ÜÇÜNCÜ “KARDEŞ ŞEHRİ” GÖKÇESU OLDU

BOLU BELEDİYESİ’NİN TÜRKİYE’DEKİ ÜÇÜNCÜ “KARDEŞ ŞEHRİ” GÖKÇESU OLDU
Bolu Belediyesi ile Gökçesu Belde Belediyesi arasında “Kardeş Şehir” protokolü imzalandı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Belediyesi’nin yeni ‘kardeş şehri’ Gökçesu için “Bu protokol ile kardeşliğimiz resmileşmiş oldu. Ben protokolün Bolumuza ve Gökçesumuza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Bolu Belediyesi, “Kardeş Şehir”leri arasına bir yenisini daha ekledi. Mengen ilçesine bağlı Gökçesu Beldesi, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Gökçesu Belediye Başkanı Vahit Aydın arasında imzalanan kardeş şehir protokolü ile resmen Bolu Belediyesi’nin ülke içindeki 3’üncü “kardeş şehri” oldu.

“Kardeşliğimiz resmileşmiş oldu”

Protokol imza töreninde konuşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu ve Gökçesu belediyelerinin zaten kardeş olduğunu, atılan imzalarla bu kardeşliği resmiyete döktüklerini belirterek, “Gökçesu Belediye Başkanımız ile az önce ‘kardeş şehir’ protokolümüzü imzaladık. Böylelikle Gökçesu Belediyemiz, Kıbrısçık ilçemiz ve İstanbul Ataşehir Belediyesi’nden sonra bizim Türkiye’de 3’üncü ‘kardeş şehrimiz’ oldu. Vahit Başkan zaten tecrübeli bir başkan. Her zaman kendisine her konuda yardımcı olmaya çalışıyoruz. Biz Gökçesu ile hep kardeştik. Bu protokol ile kardeşliğimiz resmileşmiş oldu. Ben kendisine teşekkür ediyorum, protokolün de Bolumuza ve Gökçesumuza hayırlı olmasını temenni ediyorum.” diye konuştu.

Gökçesu Belediye Başkanı Vahit Aydın da “kardeş şehir” protokolünün Bolu ve Gökçesu’ya hayırlı olmasını dileyerek, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a teşekkür etti.

Etiketler: bolu haberler