Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLU BELEDİYESİ’NİN DESTEĞİYLE AÇILAN ANTİKA VE SANAT PAZARI’NA YOĞUN İLGİ

BOLU BELEDİYESİ’NİN DESTEĞİYLE AÇILAN ANTİKA VE SANAT PAZARI’NA YOĞUN İLGİ
Bolu’da hafta sonu 2’ncisi kurulan “Antika ve Sanat Pazarı”, antika ve sanat meraklılarından yoğun ilgi gördü.


Bolu Belediyesi’nin desteğiyle İhsaniye Mahallesi pazar alanında kurulan “Antika ve Sanat Pazarı”nda geçmişe ait eşyalar sergileniyor.

Bolu’nun yanı sıra, İstanbul, Ankara, Eskişehir ve civar illerden katılımın olduğu pazarda, fotoğraf makineleri, telefonlar, pikaplar, eski paralar, madalyalar, Osmanlı dönemine ait kılıçlar ve çeşitli savaş malzemeleri ile köylerde kullanılan tarım ve mutfak araç gereçleri antika severlerin beğenisine sunuluyor.

İl dışından da ziyaretçi geliyor

Bolu’nun ekonomisine ve tanıtımına önemli katkılar sunan Antika ve Sanat Pazarı’nın 2’ncisi, henüz çok yeni olmasına rağmen halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Geniş ürün yelpazesine sahip pazara gelen bazı vatandaşlar, tezgâhları tek tek gezerek, ilgi duydukları ürünleri satın aldılar.

“Başkanımıza teşekkür ederiz”

Antikacı arkadaşları ile birlikte pazarın kurulmasına öncülük eden antikacı Selahattin İkiz, “Birkaç antikacı arkadaşımızla yola çıkarak, böyle bir şey yapabilir miyiz düşüncesiyle bugünlere getirdik. Çok şükür pazarımızı açtık. Gayet güzel bir rağbet var. İl dışından da çok sayıda esnaf geliyor. Başkan Bey’e çok teşekkür ederiz bizlere verdiği destek için.” diye konuştu. Vatandaşlar da pazarı çok beğendiklerini söyleyerek, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve emeği geçenleri kutladılar.

Antika ve Sanat Pazarı, her ayın son pazar günü kurulacak.

Etiketler: bolu haberler