Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLU BELEDİYESİ’NDEN SOSYAL MEDYA KULLANICILARINA ÇAĞRI

BOLU BELEDİYESİ’NDEN SOSYAL MEDYA KULLANICILARINA ÇAĞRI
Sosyal medyaya büyük önem veren Bolu Belediyesi, yine sosyal medyadan yayınladığı video ile Bolululara ve Bolu’da yaşayanlara belediyenin resmi sosyal medya hesaplarını takip etmeleri konusunda çağrıda bulundu.

Bolu Belediyesi, halkın belediye ile ilgili her türlü konuda bilgiye daha hızlı erişebilmesi ve 7/24 belediyeye ulaşabilmeleri için sosyal medya hesapları başta olmak üzere bütün iletişim kanallarını kullanıyor.

Bu kapsamda dijital çağın gereği olarak sosyal medyaya büyük önem veren Bolu Belediyesi’nde, Basın Yayın Birimi tarafından belediyenin resmi Facebook, Twitter, İnstagram hesapları ile Youtube kanalının tanıtılması ve takipçilerinin arttırılması amacıyla bir tanıtım videosu hazırlandı.

Belediyeye ait tüm sosyal medya hesapların adreslerinin bulunduğu videoyu yine ilgili hesaplardan paylaşan Bolu Belediyesi, Bolulara ve Bolu’da yaşayanlarda çağrıda bulunarak, belediye ile ilgili her türlü etkinlik, duyuru ve haber hakkında doğru ve hızlı şekilde bilgi sahibi olabilmeleri için tüm sosyal ağlarda Bolu Belediyesi’ni takip etmelerini istedi.

Bolu Belediyesi resmi sosyal medya hesapları şu şekilde:

https://www.facebook.com/bolubelediyesi

https://www.twitter.com/bolu_belediyesi

https://www.instagram.com/bolubelediyesi

https://www.youtube.com/bolubld