Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLU BELEDİYESİ’NDEN DEPREM BÖLGESİNE DESTEKLER SÜRÜYOR

BOLU BELEDİYESİ’NDEN DEPREM BÖLGESİNE DESTEKLER SÜRÜYOR
Türkiye’nin Güneydoğusunu etkileyen şiddetli depremin ardından, Başkan Özcan başta olmak üzere tüm ekip ve gönüllü personeliyle kurtarma çalışmalarına katılan Bolu Belediyesi, toplamda 29 yardım tırı, 35 bin adet ekmek ve 12’si iş makinası taşıyan 42 araç ile deprem bölgesine yardımlarını sürdürüyor.

Türkiye’nin birçok ilini etkileyen Kahramanmaraş depremi sonrasında tüm birim ve gönüllü personelden oluşan ekipleriyle harekete geçen Bolu Belediyesi, deprem bölgelerine ulaştırılmak üzere acil ihtiyaç malzemesi seferberliği başlattı. Belediye tarafından yürütülen yardım kampanyasına vatandaşlardan akın akın destek yağıyor.

GÖNÜLLÜ PERSONEL VE VATANDAŞ OMUZ OMUZA

Belediye önünde hazır bekleyen belediyeye ait yardım tırına su, battaniye, ısıtıcı, bebek bezi, gıda kolisi, uyku tulumu gibi temel ihtiyaç malzemeleri taşıyan vatandaşlardan gönüllü olanlar, mesai saatinden sonra akşam geç saatlere kadar belediye personeli ile birlikte Bolu Belediyesinin Fen İşleri Müdürlüğü Deposu’nda yardım malzemelerinin istiflenmesi işine de yardım ediyor.

42 ARAÇ HATAY DEPREM BÖLGESİNE GÖNDERİLDİ

Bolu Belediyesi tarafından, belediyeye ait Halk Ekmek Fırını da deprem bölgesine gönderilmek üzere toplamda 35 bin adet ekmek üretimi gerçekleştirildi. Bunu yanı sıra Hatay Bölgesi’nde gönüllülerce yürütülen enkaz kurtarma çalışmalarında kullanılmak üzere 12’si iş makinası taşıyan olmak üzere toplam 42 adet araç sevki gerçekleştirildi.

Bolu Belediyesi tarafından yayımlanan son ihtiyaç listesi duyurusunda ise öncelikli olarak;

Hijyen malzemeleri, ısıtıcı, dolu powerbank, pil, el feneri, koli bandı, gıda kolisi, battaniye, sıfır mont, bot ve termal içlik, sıfır çorap gibi malzemeler yer aldı.

Etiketler: bolu haberler