Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLU BELEDİYESİ’NDEN AMATÖR TAKIMLARA BÜYÜK DESTEK

BOLU BELEDİYESİ’NDEN AMATÖR TAKIMLARA BÜYÜK DESTEK
Yıllardır konuşulmasına ve gündeme getirilmesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyen Amatör takımlara maddi destek konusu Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın resmen verdiği nakdi yardım ile çözüme kavuştu.


Seçim öncesi vaatlerinden biri olan Özcan Amatör Spor Kulüpleri yönetimi ile bir araya geldi. Toplantıya kulüp yöneticilerinin yanı sıra ASKF bakanı Zekeriya Gökmen, Futbol İl Temsilcisi Cemalettin Metin ASKF yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda amatör spora gönül vermiş isimler katıldı.

Bunun bir başlangıç olduğunu belirten Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan “Seçim öncesinde bir önceki belediye başkanımız bizim amatör kulüplere yapacağımız limiti doldurmuştu. Biz bu limiti aşarak 60 bin TL gibi de olsa bir miktar yardım yapıyoruz” dedi.

Ellerindeki kaynağa göre ASKF’nin adil bir dağıtım yapacağını söyleyen başkan Özcan “Rakamın dağıtımını biz kafamıza göre yapmadık.  Daha çok branşta faaliyet gösterene daha büyük rakam verilecektir” dedi.

BAL liginde mücadele eden Göynük Belediyespor’un deplasman masraflarını karşılayacaklarını belirten Özcan; “Amacımız amatör spor branşlarının gelişmesi. Gençlerin çocukların spor yapması dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan destekleri için teşekkür eden ASKF il başkanı Zekeriya Gökmen ilk kez belediyeden maddi olarak bir destek alacaklarını belirtti. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a ASKF yönetimi tarafından plaket verilirken, temsili olarak üzerinde 60 TL yazılı çek ASKF’ye teslim edildi.

Başkan Özcan temsili Çeki ASKF’ye temsil ederken “Önümüzdeki dönemlerde bu rakamın önüne inşallah bir sıfır daha ekleriz” dedi.