Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLU BELEDİYESİ’NDEN 89 ÇOCUĞA MUHTEŞEM SÜNNET ŞÖLENİ

BOLU BELEDİYESİ’NDEN 89 ÇOCUĞA MUHTEŞEM SÜNNET ŞÖLENİ
Bolu Belediyesi tarafından bu yıl 2’ncisi düzenlenen Sünnet Şöleni’nde 89 çocuk sünnet ettirildi. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan sünnet olan çocukları kutlayarak, eğitime önem vermelerini istedi.

Öte yandan Özcan, kapatılan sünnet kliniklerinin olumsuzluklarına da değinerek, “Şuan Bolu’da sünnet olmayı bekleyen yüzlerce çocuk var. Ama sünnetçi yok. Bu sünnet klinikleri meselesinin yeniden ele alınması gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

Bolu Belediyesi pandemi nedeniyle 3 yıl ara verdiği toplu sünnet şölenine yeniden başladı.

89 çocuk sünnet ettirildi

Bu yıl 2’ncisi gerçekleşen Sünnet Şöleni’nde 89 çocuk sünnet olma heyecanı yaşadılar. Renkli görüntülere sahne olan Sünnet Şöleni’nde çocuklar ve aileleri, belediye önünden eğlencelerinin yapılacağı salona kadar konvoy eşliğinde gitti. Ardından burada kendileri için hazırlatılan pastayı Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile birlikte kesen çocuklar, daha sonra piste çıkarak, çalan oyun havasında oyun oynayarak doyasıya eğlendiler.

Başkan Özcan çocukları ve ailelerini tebrik etti

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Sünnet Şöleni’nde yaptığı konuşmada, pandemi gerekçesiyle kapatılan sünnet kliniklerinin olumsuzluklarına değinerek, “Bugün yaklaşık 90 kardeşimizin sünnet etkinliğini gerçekleştirdik. Ama isterdik ki bin kardeşimizi sünnet ettireydik. 3 yılda sıkıntılı bir noktaya gelmişiz. Biliyorsunuz sünnet klinikleri kapatıldı. Doktorlar da sünnet yapmak istemiyor. Arkadaşlarımız bu evlatlarımızın sünnetlerini büyük uğraşlarla yaptırdı. Bu sünnet klinikleri meselesinin yeniden ele alınması gerekiyor. Şuan Bolu’da sünnet olmayı bekleyen yüzlerce çocuk var. Ama sünnetçi yok.” dedi. Çocuklara nasihatte bulunmayı da ihmal etmeyen Özcan, “Hepinizi tebrik ediyorum. Okuyunca insanlar belediye başkanı olabiliyor, milletvekili olabiliyor, cumhurbaşkanı olabiliyor. O yüzden eğitime önem verin olur mu? Ders çalışmaktan kaçmayın.” ifadelerini kullandı.

Başkan Tanju Özcan daha sonra pistte eğlenen çocuklar ve yakınlarına da eşlik ederek, mutluluklarına ortak oldu.

Etiketler: bolu haberler