Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLU BELEDİYESİ YAZA HAZIR

BOLU BELEDİYESİ YAZA HAZIR
Bolu Belediyesi’nde yaz aylarında yapılacak çalışmalar için tüm hazırlıklar tamamlandı. Belediye Başkanı Tanju Özcan, Kürkçüler Mahallesi’nde yaptığı açıklamada, “Bolu Belediyesi tarihinde belki de bir ilktir. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz hangi mahallede, hangi sokakta ne yapacağız tespit etti. İnşallah güzel verimli bir yaz dönemi geçireceğiz.” dedi.

31 Mart seçimlerinin ardından halkın istek ve taleplerini dinlemek için ‘mahalle ziyaretleri’ne başlayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, dün gece de Kürkçüler Mahallesine gitti. Burada mahalle sosyal tesisinde vatandaşlarla bir araya gelen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgilendirme yaptı.

Yoğun katılımın olduğu toplantıda Belediye Başkan Yardımcıları Rasim Özdemir, Mansur Şen, Feridun Yılmaz, İsa Özcan ve daire müdürleri de hazır bulundu.

Muhtar Vural: “2021-2023 yılları atılım ve yatırım yılları olacak”

Toplantının açılışında konuşan Mahalle Muhtarı İbrahim Vural, Kürkçüler’in sonradan mahalle olduğunu hatırlatarak, “Değerli başkanım, biz ne mahalleyiz ne de köy. Ancak inşallah sizinle birlikte gerçek bir mahalle olacağız.” dedi. Muhtar Vural,  bir yıllık süreçte güzel çalışmalar yapıldığına da değinerek “2019 yılında güzel çalışmalar oldu. Ancak asıl 2021, 2022 ve 2023 yıllarının atılım ve yatırım dönemi olacağını düşünüyorum. Buna yürekten inanıyor, başarılar diliyorum. ” diye konuştu. Vural daha sonra mahallenin ihtiyaçları hakkında bilgiler verdi.

Başkan Özcan: “İnşallah Bolu hak ettiği noktaya gelecek”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da Mahalle Muhtarı İbrahim Vural’dan sonra mahalle sakinlerine hitap etti. Konuşmasına mahalle halkına seçimlerde verdiği destek için teşekkür ederek başlayan Başkan Özcan, “Diğer mahallelerimiz gibi Kürkçüler Mahallesi de bize büyük destek verdi. Ben destekleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Sizlere layık olmak için yoğun bir çalışma temposu içerisindeyim.  Hafta sonları bile çalışıyorum. İnşallah Bolu hak ettiği noktaya gelecek.  Bunu da hep birlikte başaracağız” dedi.

“Önümüzdeki yıldan itibaren yatırımlara ağırlık vereceğiz”

Mahalle sakinlerine belediyenin mali durumuna ilişkin de bilgiler veren Başkan Özcan, tahminlerinden daha kötü bir mali tablo ile karşı karşıya kaldıklarını söyleyerek, “Gerçekten kötü mali açıdan sıkıntılı bir tablo ile karşı karşıydık. Bazı icralık durumlar vardı. Ancak aldığımız önlemlerle bunların hepsinin üstesinden çıktık. Tüm olumsuzluklara rağmen önemli işler, önemli çalışmalar yaptık. İnşallah önümüzdeki yıldan itibaren yatırımlara ağırlık vereceğiz.” diye konuştu.

“Sokak sokak yapılacak çalışmaların hepsi planlandı”

Başkan Özcan, yaz aylarında mahallelerde yapılacak çalışmalardan da bahsederek, “Tüm mahallelerimizde sokak sokak yapılacak çalışmaların hepsi planlandı. Bolu Belediyesi tarihinde belki de bir ilktir. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz hangi mahallede, hangi sokakta ne yapacağız tespit etti. İnşallah güzel verimli bir yaz dönemi geçireceğiz.” ifadelerini kullandı.

Özcan daha sonra mahalle halkının sorularını da yanıtlayarak toplantıyı sonlandırdı.