Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLU BELEDİYESİ YAZ GELMEDEN ÇALIŞMALARI HIZLANDIRDI

BOLU BELEDİYESİ YAZ GELMEDEN ÇALIŞMALARI HIZLANDIRDI
Bolu Belediyesi, Kuruçay Mahallesi’ni güzelleştirecek ve geliştirecek çalışmaların startını verdi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahallenin en önemli caddesi olan Tunalı Hilmi Caddesi’nde yol genişletme ve kaldırım çalışması yapıyor.


2021 yılına hızlı bir giriş yapan Bolu Belediyesi, Kuruçay Mahallesi’nde yoğun çalışma yürütüyor.

Mahalle Muhtarı Mehmet Epçim’in talepleri doğrultusunda Başkan Özcan’ın talimatıyla başlatılan çalışmalarda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, daha önce kaldırımı dahi olmayan Tunalı Hilmi Caddesi ve caddeye paralel Petrol Sokak’ta yol genişletme ve kaldırım çalışmalarına başladı.

Hummalı çalışmalarda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahallenin en önemli caddesi olan ve Galericiler Sitesi-Cezaevi arasındaki bağlantıyı sağlayan Tunalı Hilmi Caddesi’de yolunu iş makineleri ile genişletiyor. Ekipler diğer yandan da genişletilen cadde ve sokaklarda sıfırdan yeni kaldırımlar inşa ediyor.

MUHTAR EPÇİM’DEN TEŞEKKÜR

Çalışmaları takip eden Kuruçay Mahallesi Muhtarı Mehmet Epçim, kısa süre önce Kuruçay Mahallesi’nde incelemelerde bulunan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a ilettiği sorunların çözüme kavuştuğunu belirterek, “O gün Sayın Başkanımıza ilettiğimiz konularla ilgili çalışmalara başlanıldı. Tunalı Hilmi Caddesi’nde daha önce kaldırım bile yoktu. Şimdi yol genişletilecek ve kaldırımlar yapılacak. Yine Petrol Sokak’ta da çalışma yapılacak. Ben şahsım ve mahallem adına Sayın Başkanımıza ve ekibine çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.”  dedi.

Etiketler: bolu haberler