Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLU BELEDİYESİ TEKERLEKLİ SANDALYE YARDIMLARINI SÜRDÜRÜYOR

BOLU BELEDİYESİ TEKERLEKLİ SANDALYE YARDIMLARINI SÜRDÜRÜYOR
Bolu Belediyesi engelli vatandaşların tekerlekli sandalye ihtiyacını karşılamaya devam ediyor.

Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen sandalye dağıtım programında konuşan Başkan Özcan, “Hep söylüyorum. Şimdi bile hiç kimsenin engelli olmayacağının garantisi yok. Dolayısıyla bu empatiyi yapmak lazım. Bolu’da tekerlekli sandalyeye kimsenin ihtiyacı kalmasın diye gece gündüz arkadaşlarımızla birlikte bunun mücadelesini veriyoruz. Çok fazla ihtiyaç sahibi de bırakmadık. Bu konuda her zaman hassasız. Hassas olmaya da devam edeceğiz” dedi.

Bolu’da engelleri kaldırmak adına her zaman özverili çalışmalar yürüten Bolu Belediyesi, düzenli olarak gerçekleştirdiği tekerlekli sandalye dağıtım etkinliğine devam ediyor. 2022 yılı içerisinde ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara toplam 90 adet tekerlekli sandalye ile 8 adet wolker ve rollator armağan eden Bolu Belediyesi bugün de 43 adet tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahipleriyle buluşturdu.

Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen tekerlekli sandalye dağıtım etkinliğinde konuşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Hep söylüyorum. Şimdi bile hiç kimsenin engelli olmayacağının garantisi yok. Özellikle de fiziksel engel konusunda. Ben araçla bir yere gidiyorum. Bir kaza olabilir. Benim de tekerlekli sandalyeye ihtiyacım olabilir. Yaşlanıyoruz, yaşlanacağız, bacaklarımız tutmaz olacak. Dolayısıyla bu empatiyi yapmak lazım. Bolu’da tekerlekli sandalyeye kimsenin ihtiyacı kalmasın diye gece gündüz arkadaşlarımızla birlikte bunun mücadelesini veriyoruz. Çok fazla ihtiyaç sahibi de bırakmadık. Bu konuda her zaman hassasız. Hassas olmaya da devam edeceğiz. Araçlarımız hepinize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Tekerlekli sandalyelerine kavuştukları için büyük mutluk yaşayan engelli bireyler ve yakınları ise Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve belediyeye desteklerinden 
Etiketler: bolu haberler