Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLU BELEDİYESİ, ÖĞRENCİLERİ ATIK EĞİTİMİ KONUSUNDA BİLİNÇLENDİRİYOR

BOLU BELEDİYESİ, ÖĞRENCİLERİ ATIK EĞİTİMİ KONUSUNDA BİLİNÇLENDİRİYOR
Bolu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışma ile kentteki öğrencilere geri dönüşüm eğitimi veriliyor.

‘Sıfır Atık’ eğitimi kapsamında yürütülen ve Mayıs ayı sonuna kadar devam edecek eğitimlerden bir tanesi de Bolu Merkez’de bulunan Behiye Baysal İlköğretim Okulu’nda gerçekleşti. Şuana kadar anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde 2 bin öğrenciye çevre bilinci kazandırılması amacıyla eğitim verildi.

Çevre bilincinin küçük yaşlardan itibaren oluşturulması noktasında çalışmalarını titizlikle yürüten Bolu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Bolu’daki öğrencilerin geri dönüşüm konusunda bilgilendirilmelerini sağlamak amacıyla okul okul gezerek çocuklara eğitim veriyor. Alanında Uzman Çevre Mühendisleri tarafından verilen eğitimlerin sonuncusu Behiye Baysal İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirildi. Atık eğitimi hakkında gereken bilgiler verildikten sonra öğrencilerin merak ettiği sorular yanıtladı.

‘SIFIR ATIK’ EĞİTİMİYLE 2 BİN ÖĞRENCİYE EĞİTİM VERİLDİ

‘Sıfır Atık’ eğitimi kapsamında Bolu Belediyesi’nde görevli Çevre Mühendisleri tarafından verilen ve Mayıs ayı sonuna kadar devam edecek eğitimlerde şuana kadar anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde 2 bin öğrenciye çevre bilinci kazandırılması amacıyla eğitim verildi.

Etiketler: bolu haberler