Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLU BELEDİYESİ MALZEME DESTEĞİ İÇİN VATANDAŞLARA ÇAĞRI YAPTI

BOLU BELEDİYESİ MALZEME DESTEĞİ İÇİN VATANDAŞLARA ÇAĞRI YAPTI
Bolu Belediyesinden yapılan çağrıda, maddi durumu kötü vatandaşlar için destek istenerek, “Daha fazla eşya ve kıyafete ihtiyaç duymaktayız. Birçok ailenin ihtiyaçlarının karşılanmasına katkı verebilirsiniz” denildi.

Bolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, ekonomik sıkıntı çeken vatandaş ve ailelere çeşitli yardımlar yapılıyor. Özellikle son dönemde Bolu Belediyesine gelen yardım taleplerinde artış yaşandığı belirtildi.

“BİRÇOK AİLEMİZİN EV EŞYASINA İHTİYACI VAR”

Konuya ilişkin Bolu Belediyesinden yapılan açıklamada, ihtiyaçlara dikkat çekilerek, “Sevgili Bolulular; Ekonomik kriz nedeniyle maalesef birçok ailemizin ev eşyasına ihtiyacı var. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz hayırsever vatandaşlarımızın destekleri ile başvuran her ailenin ihtiyaçlarını karşılamak için yoğun çaba gösteriyor. Ancak talepleri karşılamak için daha fazla eşya ve kıyafete ihtiyaç duymaktayız” denildi.

“EŞYALARINIZI BİZLERE ULAŞTIRMAK ÜZERE ARAYABİLİRSİNİZ”

Malzeme desteği için yapılan açıklamada, “Sizler de evlerinizde kullanmadığınız ve kullanılabilir durumda olan; beyaz eşya, mobilya, mutfak malzemesi, kıyafet ve benzeri her türlü eşyanızı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüze bağışlayabilir ve bu sayede birçok ailenin ihtiyaçlarının karşılanmasına katkı verebilirsiniz. Kullanılabilir durumda olan eşyalarınızı bizlere ulaştırmak üzere 444 26 58 numaralı çağrı merkezini günün her saatinde arayabilirsiniz.  Ekiplerimiz evinize kadar gelerek eşyaları teslim alacaklardır. Unutmayın, iyilik bulaşıcıdır” ifadeleri kullanıldı.

Etiketler: bolu haberler