Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLU BELEDİYESİ ‘KÖYLER ARASI FUTBOL TURNUVASI’ BAŞLADI

BOLU BELEDİYESİ ‘KÖYLER ARASI FUTBOL TURNUVASI’ BAŞLADI
Bolu Belediyesi tarafından düzenlenen “Köyler Arası Futbol Turnuvası” dün akşam oynanan sekiz karşılaşma ile start aldı.

Geçtiğimiz aylarda mahalleler arası ve minikler futbol turnuvalarını düzenleyen Bolu Belediyesi, şimdi de köyler arası futbol turnuvası düzenledi. Karaçayır Spor Kompleksi’nde 28 köy takımının katılımıyla gerçekleşen turnuva dün akşam oynanan sekiz karşılaşma ile başladı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da karşılaşmalar öncesi Karaçayır Spor Kompleksi’ne gelerek, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Bolu İl Başkanı Cemalettin Metin ve bazı köy muhtarları ile birlikte sporculara başarı dileklerini iletti.

“Turnuva dayanışma ve kardeşlik bağının güçlenmesine katkı sağlayacak”

Ardından kısa bir açılış konuşması yapan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, daha önce minikler ve mahalleler arası futbol turnuvaları düzenlediklerini anımsatarak, “Sonra ‘Neden köyler arası bir futbol turnuvası düzenlenmiyor? Dedik. Ben bundan dolayı çok mutluyum. Bu turnuva köyler arasında dayanışma, kardeşlik bağının güçlenmesini katkı sağlayacak. Birazdan ilk başlama vuruşunu yapacağız.  Örencikspor ile Müstakimler takımları karşı karşıya gelecek. Ben her iki takımımıza da başarılar diliyorum. Kim kazanırsa kazansın, dostluk kazansın. Müsabakada görev alacak görevli arkadaşlara da kolaylıklar diliyorum.” diye konuştu.

Özcan daha sonra ilk vuruşu yaparak turnuvanın startını verdi.

Etiketler: bolu haberler