Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLU BELEDİYESİ İFTAR ÇADIRINA YOĞUN İLGİ

BOLU BELEDİYESİ İFTAR ÇADIRINA YOĞUN İLGİ
Bolu Belediyesi’nin kurduğu dev iftar çadırda ilk iftar heyecanı yaşandı. 1000 kişilik dev iftar çadırı yoğun ilgi gördü. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da ilk orucunu vatandaşlarla birlikte açtı.


Haber: Aslı Akış

Bu yıl Covid-19 yasaklarının esnetilmesiyle birlikte Bolu Belediyesi yeniden toplu iftarlara başladı. Bu kapsamda Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce Kent Meydanı’nda dev bir iftar çadırı kuruldu.

Çeşitli nedenlerle oruçlarını evlerinde veya farklı ortamlarda açamayan kişiler, Ramazan’ın ilk gününde Bolu Belediyesi iftar çadırına akın etti. Vatandaşların yoğun ilgi göstermesi üzerine iftar çadırı girişinde uzun kuyruklar oluştu.

RAMAZAN’IN İLK GÜNÜNDE BOLULULAR ÇADIRA YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve eşi Meral Özcan da ilk oruçlarını kurulan iftar çadırında vatandaşlarla birlikte açmayı tercih etti. İftar öncesi çadıra gelen Başkan Tanju Özcan ve eşi Meral Özcan, sırada bekleyen vatandaşlara yemek ikramında bulundu ve Ramazan aylarını kutladı. Özcan çifti ve yemeklerini alan vatandaşlar ezanın okunmasıyla birlikte oruçlarını açtı.

Bolu Belediyesi’nin organizasyonu ve hayırsever vatandaşların katkılarıyla düzenlenen iftar programları ramazan ayı boyunca devam edecek.
Etiketler: bolu haberler