Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLU BELEDİYESİ GÜNLÜK 10 BİN MASKE DAĞITACAK

BOLU BELEDİYESİ GÜNLÜK 10 BİN MASKE DAĞITACAK
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Belediyesi'nin sosyal medya hesabından yayınlanan canlı yayında Bolululara çağrıda bulundu. Özcan, Bolu halkını başlattıkları bağış kampanyasına davet etti.

Haber: Aslı Akış

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, belediyenin resmi sosyal medya hesapları üzerinden vatandaşlardan gelen soruları yanıtladı. Başkan Özcan’ın ana gündem konusu Bolu’da Koronavirüs’le ilgili yapılan çalışmalardı.

Bolulu vatandaşlara ücretsiz bir şekilde günlük 10 bin ücretsiz maske dağıtılacağını belirten Başkan Özcan, bugüne kadar 62 bin maske dağıtıldığı da söyledi.

“MASKE DAĞITIMINA BAŞLAYACAĞIZ”

Korona virüs tedbirleri kapsamında, halkın mağdur olmaması amacıyla 10 bin  tane maske dağıtımı  yapacaklarını ifade eden Başkan Özcan, “Sağ olsun bir firma ile anlaştık. Perşembe gününden itibaren her gün 10 bin maske dağıtacağız. Şu ana kadar 62 bin maske dağıtmışız. Bundan sonra günlük 10 bin veya 12 bin maske dağıtımına başlayacağız.

Bütün dünya maskeye yöneldiği ve Sayın Cumhurbaşkanının aldığı karar ile iş yerlerinde maskeyle çalışmak zorunluluğu var. Maske stokçuları türedi. Geçmişte üç kuruşa aldığın maske bugün 20 kat fiyatlanmış halde. O yüzden hayırsever bir tekstilci ailemiz bize ulaştı. Malzemesini temin ettik. İnşallah ilk 10 bin tanesi Perşembe günü elimizde olacak” şeklinde konuştu.