Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLU BELEDİYESİ, DÜZCE’YE YARDIM GÖTÜRÜYOR

BOLU BELEDİYESİ, DÜZCE’YE YARDIM GÖTÜRÜYOR
Bolu Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısı birinci oturumunda gerçekleştirilen oylamada, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a, Düzce’nin Kaynaşlı İlçesi’ne bağlı Muratbey Köyü’ne yardım edilmesi için yetki verildi.

Düzce’nin Kaynaşlı İlçesi’nde bulunan Muratbey Köyü tarafından, Bolu Belediyesi’nden muhtelif malzeme yardım talep edildi. Konu Bolu Belediyesi Ekim Ayı Meclisi birinci oturumunda gündem maddesi olarak görüşüldü.

“İLK KEZ ŞEHİR DIŞINDAN BİR TALEP”

Yardım isteğiyle ilgili Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Muratbey Köyü’nün talebi olmuş. İlk kez şehir dışından bir talep. Düzce İli Kaynaşlı İlçesi. Kaynaşlı bizim eski köyümüz. Muratbey dediğiniz köy en fazla 100 kişi yaşıyor ama Bolu’da yaşayan Muratbey’li sayısı en az 700. Yani köyün insanlarının tamamı Bolu’ya göç etmiş. Bunların da muhtelif malzeme talepleri oldu. Biz Bolu dışına vermiyoruz ama ilk kez burayı ayrı görmeyelim çünkü çok sayıda hemşehrimiz yaşıyor, özellikle İzzet Baysal Mahallesi’nde. Bu talebi geri çevirmeyelim istiyorum” dedi.

Konuşmanın akabinde Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a, protokol imzalama yetkisi oy çokluğuyla verildi. Bu yetkiyle beraber Başkan Özcan, Muratbey köyü tarafından talep edilen muhtelif malzemeler için anlaşma yapabilecek.