Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLU BELEDİYESİ DEV PROJENİN TEMELLERİNİ ATIYOR

BOLU BELEDİYESİ DEV PROJENİN TEMELLERİNİ ATIYOR
Bolu Belediyesi tarafından, Belediye hizmet binası yanında bulunan alana yapılacak olan iş merkezinin temel atma töreni, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’un katımlarıyla 11 Kasım 2020 Çarşamba günü Saat: 14.00’da gerçekleştirilecek.

Göreve geldiği 31 Mart 2019 tarihinden itibaren yeni belediye binasının eksiklerini bir bir tamamlayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, belediye hizmet binasının yanında inşa edilecek olan dev projenin de startını verdi. Yıllar önce kazı alanı açılmış ve çukur halde şehrin meydanında duran alana yapılacak olan Bolu Belediyesi İş Merkezi‘nin temelleri atılıyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’un katımlarıyla 11 Kasım 2020 Çarşamba günü Saat: 14.00’da gerçekleştirilecek olan temel atma töreninin ardından, yeni yüzüyle Bolu halkına hizmet vermeye başlayan Demokrasi Meydanı’nın da açılışı gerçekleştirilecek.

Belediye İş Merkezi inşaatı da bittikten sonra Demokrasi Meydanı eski kötü görünümünden kurtulmuş ve modern bir şehir görünümüne kavuşmuş olacak.

Etiketler: bolu haberler