Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLU BELEDİYESİ BOLULULARI TİYATROYLA BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

BOLU BELEDİYESİ BOLULULARI TİYATROYLA BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR
Bolu Belediyesi’nin düzenlediği Tiyatro Festivali’nin 2’nci gününde sahnelenen “Baş Belası” adlı tiyatro gösterisi Bolulu sanatseverlerden tam not aldı.


27 Mart Dünya Tiyatro Günü etkinlikleri kapsamda Bolu Belediyesi’nin bir ilke imza atarak bu yıl birincisini düzenlediği “Tiyatro Festivali” tüm hızıyla devam ediyor.

Tiyatroya hasret kalan Boluluları salonlarla buluşturan festivalin 2’nci gününde “Baş Belası” adlı tiyatro oyunu sahnelendi. Gösteri öncesi 7’den 70’e birçok vatandaş Bolu Belediyesi’nde ücretsiz bilet alabilmek için uzun kuyruklar oluşturdu. Bir kişinin en fazla 2 bilet temin edebileceği etkinlikte 600’den fazla bilet dakikalar içinde tükendi.

Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde gerçekleşen tiyatro gösterisi saat 20.00’de başladı. Oyunculuğunu Sergen Deveci, Ceyhun Fersoy ve Melis İşiten’in yaptığı gösteriyi Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da eşi Meral Özcan ile birlikte izledi.

İki saat süren etkinlikte genç tiyatrocular Deveci, Fersoy ve İşiten, muhteşem sahne performansları ile salonu hınca hınç dolduran kahkahaya boğdu. Bolululardan tam not alan gösterinin bitişiyle birlikte Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve eşi Meral Özcan, sahneye çıkarak Bolululara unutulmayacak bir gece yaşatan genç tiyatroculara çiçek ve teşekkür plaketi verdi.

“Bolu sanata, tiyatroya hasret kalmış”

Burada kısa bir konuşma yapan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, festivalin yoğun ilgi gördüğüne dikkat çekerek, “Görüyorum ki Bolu sanata, tiyatroya hasret kalmış. Bu eksikliği gidermek için daha çok sanatsal etkinliğe imza atacağız. Bu şehir sanatın her branşı ile buluşmaya devam edecek.” diye konuştu.

Tiyatro Festivali’nin 3’ncü gününde (29 Mart Salı) bu akşam “İyi Kötü Çirkin” adlı tiyatro gösterisi Bolulu sanatseverle buluşacak.
Etiketler: bolu haberler