Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLU BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI RASİM ÖZDEMİR’DEN İZ AKADEMİ’YE ZİYARET

BOLU BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI RASİM ÖZDEMİR’DEN İZ AKADEMİ’YE ZİYARET
Bolu Belediye Başkan Yardımcısı ve başkanlık sözcüsü Rasim Özdemir, Özel İz Akademi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezine ziyarette bulundu.
“02 Nisan Dün Otizm Farkındalık Günü” nedeniyle ve geçtiğimiz yılın sonunda Bolu’da hizmete açılan Özel İz Akademi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezine hayırlı olsun dileklerini iletmek için bugünü seçtiğini belirten Özdemir, Özel İz Akademi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinin Bolu’da Özel gereksinimli çocuklara cevap verebilecek şekilde hazırlanmış olduğunu belirtti. 
Özel İz Akademi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi kurucu müdürü Harun Ceyhan ve kurum öğretmenleri ile personeliyle de bir süre sohbet eden Bolu Belediye Başkan Yardımcısı ve başkanlık sözcüsü Rasim Özdemir İz Akademi’nin farkını ortaya koyduğu sınıfların yanı sıra atölyelerini gezdi. 
Özdemir yaptığı açıklamada  “Geçtiğimiz aylarda açılışı yapılarak faaliyetlerine başlayan Özel İz Akademi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezine hayırlı olsun ziyaretinde bulundum ve 02 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla Özel öğrencilerle bir araya geldim. Özel eğitime farklı bir boyut getirecek olan Özel İz Akademi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinin kurucu müdürü Harun Ceyhan ve kurum personeli ile tanışma fırsatını buldum. Özel gereksinimli bireyler için her şeyin düşünüldüğü Özel İz Akademi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde birçok farklı atölyenin yanı sıra eski bir gazeteci ve televizyoncu olarak Bilişim Teknolojileri Odası bünyesinde Özel Eğitim ile ilgili canlı yayınların yapıldığı, videoların çekildiği Radyo-Televizyon üzerine çalışmaların olması bana çok büyük bir sürpriz oldu ve bu beni çok mutlu etti. Bilişim Teknolojileri Odası ile Özel Çocuklarımıza mikrofon ile röportaj yapmayı öğretmek, kamera ile video çekmesini öğretmek, fotoğraf makinesi ile fotoğraf çektirmek, günümüz teknolojisi ile buluşturmak oldukça şık düşünülmüş. Birçok eğitim kurumunda farklı farklı atölyeler gördüm ama İz Akademi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde ilk defa farklı ve kendi meslek gurubumla ilgili bir çalışma ile karşılaştım. İz Akademi bu konuda farkını oldukça ortaya koymuş.   Bu çalışmalar ile özel çocuklarımızın el becerilerinin ve zihinsel becerilerinin gelişmesine çok katkı sağlayacağını düşünüyorum” dedi.
Başkan Özdemir daha sonra kurumu gezerek kurucu müdür Harun Ceyhan ve kurum öğretmenlerinden çalışmalar ve özel eğitim ile ilgili bilgiler aldı.