Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Bolu Belediye Başkan Aday Adayı Erhan Beykoz

Bolu Belediye Başkan Aday Adayı Erhan Beykoz
Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Belediye Meclis Üyesi Erhan Beykoz belediye başkan aday adaylığını açıkladı. CHP İl Binasında düzenlenen basın açıklamasına, çok sayıda partili ve Beykoz’un yakınları katıldı. Beykoz’un CHP Bolu İl Merkezindeki aday adaylığı açıklamasına, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, CHP Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu, CHP eski il başkanları, CHP Belediye Meclis üyeleri, partililer ve Beykoz’un yakınları katıldı.


CHP Belediye Meclis Üyesi Erhan Beykoz açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Ben Erhan Beykoz aidiyet duygusuyla, siyaset ve demokrasi meydanlarında gönül verdiğim Cumhuriyet Halk Partisinin Gençlik Kollarından Meclis Üyeliğine kadar olan her basamağında heyecanla, şevkle, aşkla görev yaptım ve halen yapmaktayım. Şu an ise bir Bolu sevdalısı olarak, aşktan büyük bir arzuya dönüşen ‘Hakka hizmet Halka hizmet’ misyonumla Bolu belediye başkanlığına giden yoldaki ilk ve en önemli adımımı atmak, CHP Belediye Başkan Aday Adayı olduğumu, sizlere duyurmak için karşınızdayım.

Yüreği vatan, yüreği Bolu aşkıyla dolu olarak 1987 Yılından bu yana içinde bulunduğum siyasi geçmişimin birikimlerini halkımızın menfaatlerine dönüştürmek istiyorum. 10 yıldır CHP Bolu Belediye Meclis Üyesi olarak hizmet veriyorum. Bu görevim nedeniyle ilimizin sorunlarını ve bu sorunların çözüm yollarını çok iyi biliyorum. Kaldı ki bu süre zarfında sözlü olarak yaklaşık 400 önerge vererek Bolu’da ki eksikleri, yanlışları ve yapılması gerekenleri sizlerin sesi olarak dile getirdim. Belediye Meclisinde Bolu’nun yarınları adına doğru olan her yatırımı desteklerken, yanlış olanlar konusunda en sert muhalefeti yaparak uyarılarda bulundum. Buradaki kavgam yaşadığım memleketim için çocuklarımızın geleceği içindi.

Felsefem, ‘Hak için, halkla birlikte’ nice aydınlık yarınlara var mısınız? Halkın gerçek sahibi olduğu belediyemizde kapıların kapanmadığı, yatırımların ve harcamaların ortak akılla yapıldığı, halkın verdiği vergilerin hesabını soracağı, tüketen değil üreten bir belediye modeli oluşturmak, seçmenin 5 yılda bir değil istediği her an görüşlerini paylaşabileceği bir demokratik ortam oluşturmak için aday oldum!

“Sözde değil özde adalet”

Bolu Belediyesinin şirketinden derneğine öz kaynaklarının nerelerde ve nasıl kullanıldığının isteyen kişinin istediği an ulaşabileceği şeffaflıkla görebileceği yeni bir demokrasi anlayışını hakim kılmak için aday oldum. Ötekileştirmeden, kızgınlıkların intikama dönüşmediği, birilerinin işlerini anında görürken, birilerinin aylarca bekletildiği haksızlıkları önlemek sözde değil özde adaleti yeniden tesis etmek için aday oldum.

“Bölgenin en pahalı suyu içmek vicdanımı acıtıyor”

Sizlerin ödedikleri vergilerin hoyratça kullanılmasını önlemek için aday olduğumun altını önemle çizmek isterim. Belediyemizde israfı bitirip, israf edilecek paranın vatandaşlara hizmet olarak dönmesini sağlamak için adayım.

Yüzlerce göleti ile su cenneti olan Bolunun, bölgenin en pahalı suyunu içmesi vicdanımı acıtıyor. Bu konuda onlarca önerge vermeme ve zaman içerisinde tüm muhalefetime rağmen sonuç alamamaktan üzüntülüyüm. Allah nasip ederde hizmet fırsatı bulursan Türkiye’nin en pahalı suyunu içen Bolu’da ucuz suyu içirmek için buradayım.

“Belediyenin hiç bir kapısı kapalı olmayacak”

Size söz veriyorum ki, belediyenin hiçbir kapısı kapalı kalmayacak. Hukukun üstünlüğü ve insan olmanın onuru ilkem olacaktır. Geleceğimiz olan çocuklarımız Cennet Bolu’da gönül rahatlığı içinde yaşayacaklar. Tüketen değil, üreten belediye olacağız. İsrafı baş düşmanımız ilan edeceğiz. Yapılacak tüm yatırımlar halkın onayı alınarak yapılacak. Bolu Belediyesinde Sosyal belediyecilikte çığır açacağız.

“Bolu turizmin göz bebeği olacak”

Gençlerimizin düşünceleri, ufukları, istekleri ve eksikleri önceliğimiz olacak. Bize emanet edilen üniversiteli gençlerimiz huzur içinde mutlu ve özleyecekleri Bolu’nun turizm elçileri olarak ilimizden ayrılacaklar. Doğasıyla, yeşiliyle, 4 mevsimin doya doya yaşandığı Bolu’nun turizmin göz bebeği olması dünya markası haline gelmesi yerli yabancı turistin ilk tercih yer olması için çalışacağız. Talan etmeden, yıkmadan, kesmeden, doğanın dokusuyla oynamadan bunu gerçekleştirebiliriz. İnanarak çalışarak başaramayacağımız hiçbir şey yok.

“Hep birlikte çalışmak için kolları sıvadım”

Amatör sporundan Boluspor’a ve kış sporlarına, salon sporundan bireysel sporlara, sağlıklı yaşam için bisiklet sporlarından yürüme yollarına her alanda sosyal belediye olmanın gururu olacağız. Gece gündüz belediyede Bolulular için cansiperane olarak çalışan ve hizmet veren belediye çalışanlarına buradan selam gönderiyorum. Yarınların daha aydınlık, yarınların daha mutlu, yarınların daha huzur dolu olduğu, ‘yaşanabilir bir Bolu’ için kollarımızı hep birlikte sıvayarak çalışmak için aday oldum!

“Demokrasi bayrağını belediye binasına dikmeye hazır mısınız?”

Başkanımız Kazım Karsu’yla, Vekilimiz Tanju Özcan’la, Ersan Türkoğlu’yla, Cahit Çıngı’yla, Necdet Gören, Yüksel Ceylan, ömrünü ülkeye adayan il ve ilçe başkanlarımızla, kadınlarımız, bizim kadınlarımızla, gençlerimiz emanetleri üzerinde oturduğumuz gençlerimizle, yüreği Bolu için atan tüm yaşayanlarıyla, sevgiyle, saygıyla, özveriyle, uyumadan, yemeden, içmeden bir seferberlik başlatarak, hukukun üstünlüğünü ve adalet için, Demokrasinin bayrağını 2019 Martında belediyeye dikmeye hazır mısınız? Yolunuz, yolumuz açık olsun. Hepinize sonsuz teşekkürlerimi saygılarımı sunuyorum.”