Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLU BAROSUNUN YENİ BAŞKANI SEÇİLDİ

BOLU BAROSUNUN YENİ BAŞKANI SEÇİLDİ
İki dönemdir Bolu Baro Başkanlığı görevini yürüten Ferit Atalay, hafta sonu yapılan kongrede başkanlığı rakibi Sabri Erhendekçi’ye kaptırdı. Yapılan seçimle yönetim kurulu, disiplin kurulu ve barolar birliği delegeleri de belirlendi.

Bolu Barosu’nda hafta sonu seçim heyecanı yaşandı. Yaklaşık 160 avukatın kayıtlı bulunduğu Bolu Barosu, 2 yıl görev alacak yeni yönetimini belirledi. Bolu barosu Başkanlığına Ferit Atalay ve Sabri Erhendekçi aday olurken, 16 isimde yönetim kurulunda görev alabilmek amacıyla avukatların desteğini istedi.

Yapılan seçimle yönetim kurulu, disiplin kurulu ve barolar birliği delegeleri de belirlendi. 2 dönemdir Bolu Baro Başkanlığı görevini yürüten Ferit Atalay, hafta sonu yapılan kongrede başkanlığı rakibi Sabri Erhendekçi’ye kaptırdı. Yapılan seçimle yönetim kurulu, disiplin kurulu ve barolar birliği delegeleri de belirlendi.

Yapılan seçim sonrası Sabri Erhendekçi 83 oy alırken, eski başkan Atalay 53 oyda kaldı. Seçimler sonrası ise Bolu Baro Yönetiminde Halil İbrahim Yılmaz, Bengü Pelin Akşemsettinoğlu, Mert Ali Sarıkaya, Sinan Barut, Zuhal Demirci, Esin Dolapçı, Berk Kutlukkaya, Yusuf Renkli seçildi.

Disiplin Kurulu’na Yücel Şadi Muzaffer, Umut Doğuş, Tolga Kocaçalıkoğlu seçilirken, Denetleme Kurulu’na Kemal Ahmet Akşemsettinoğlu, Serdar Kırlıoğlu ve Begüm Tuncel seçildi.